Jul, Jul, strålande jävla Jul

Ny dag, ny besvikelse..

Äntligen har jag kommit i julstämning och lyckligtvis har jag fått med mig de flesta av mina arbetskamrater runt omkring mig (en fördel med att sitta i kontorsslandskap), så nu är samtliga genomstressade och griniga.
Stressen gör att jag gör fel vilket är högst ovanligt...inte bara att jag gör fel utan även att jag gör något..oftast försöker jag löka så länge som möjligt för att i slutändan göra så lite som möjligt, men jag brukar göra det rätt. Nu strular jag med kalkyler, skriver fel artikelbenämningar etc.
Varför gör jag fel..jo, det har givetvis med min lysande karriär att göra..eftersom jag efter snart 6 år på firman inte lyckats med att stiga i rankingen ett skit, utan fortfarande håller på med det som säljadeln & övriga inte vill skita ner sina händer med och fått ta över andra tjänstehjons uppgifter efter hand, så är jag längst ner i kedjan..
Det börjar med att kunderna upptäcker att det är snart är jul och därför måste rensa sina skrivbord..därefter tar våra säljare över och sist kommer jag och ska stångas med deadlines som "strax efter lunch" och såna orimligheter. Då jag är man (krångla inte..häng med bara..) är det hopplöst att hålla fler saker i huvudet samtidigt, men i min iver att göra mina herrar till lags försöker jag att förutom hålla koll på Bajens forum, läsa Falu Kuriren, svara på 3 förfrågningar samtidigt, svara på tekniska frågor från kunder som är lika stora idioter som mig själv vad gäller impedans, return loss och annat elektriskt tjafs, samt svara på om våra artiklar är godkända enligt RoHS-direktivet och givetvis blir det pannkaka av alltihop, så jag får göra om hälften och hinner knappt läsa sportsidorna på Falu Kuriren.
Så går det när jag frångår mina rutiner..vanligtvis hjälper jag först den som är snyggast, därefter går jag på vem som kan tänkas bjussa på öl på krogen..
När vi ändå är inne på ämnet..RoHS-direktivet..vilket smartskaft bestämde att min generation skulle vara det stora samvetet?? Eftersom det är 40- & 50-talisterna som står för all jävlighet vad gäller bly och andra miljögifter vore det jävligt skönt om de också fick ta skiten när det gäller att svara om komponenter är enligt RoHS eller inte..jag har gjort mitt..jag åker kollektivt..

När man sedan slitit ut sig med detta slaveri tror man givetvis att belöningen blir en välförtjänt höjning av lönen...sällan hostar hackspetten. Lönen fortsätter att vara i nivå med vad polska vägarbetare tjänar och endast min egen lathet hindrar mig från att leta nytt..
Nåja, i år fick vi iaf en julklapp och jag tänkte vad skönt då får jag någonting i år i alla fall undrar vad det kan vara?? Nåväl, det märker jag på julafton....då kommer den blonda mästerplaneraren och sliter upp sin julklapp framför ögonen på mig..ok, en kokbok..tack för att du förstörde överraskningen för mig..

Och vad vill jag säga med detta?
Vet inte, men i söndags gjorde jag 5 mål mot Förening..

"Jag stannade hellre kvar och mådde dåligt i sex månader än spelade för Djurgården"

Jerk

Kommentarer
Postat av: lenin

Underbar läsning igen!!

2005-12-21 @ 10:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback