Töttgubbarna slår nya rekord

Snart...snart ska jag åka uppåt till skogen igen..det blev ju en väldigt lång tid nere i STHLM den här gången..känns nästan meningslöst faktiskt..har "jobbat" ungefär 3,5 dag av 4...om man med det räknar in surfande på diverse Bajen-relaterade sidor på nätet..skrivandes en meningslös blogg...tala med jobbkollegor om hur julen varit..vad som händer på nyår..hur fet man blivit..så har jag jobbat 3,5 dagar..effektiv tid kanske det är en dag, men jag kan knappast lastas för att det är lugnt på jobbet..det värsta är att jag vet att hetsen & stressen drar igång direkt efter min veckas semester...

Nästa års ledord på jobbet är för övrigt "Less complexity - more speed"...översatt till mitt tjänstehjon-språk innebär det antagligen att jag måste göra allting fortare och får mindre information från säljarna...med andra ord så måste jag göra mitt jobb bättre med sämre underlag...det blir nog bra...det är väl ungefär hur det funkat de senaste åren och jag har gjort mitt jobb bättre..

Annars verkar det som om Bröderna Eriksson är bannlysta från varenda nyårsfest i år..vet inte vad vi gjorde för fel ifjol, men någonting måste det varit...mitt minne är att jag imponerade stort på tipspromenaden som jag vann..

I vilket fall ser det ut som om vi får ha nyårsfest ensamma..till och med min mor är bortbjuden...får väl bli att bada i storebrors badtunna och titta på Bröderna Marklund...
Vilket för mig till något inte helt långsökt...vår likhet med dessa bröder..
Storebror SvenE..despotisk och hotande..kanske inte helt klockrent för Lill-Göran,men men..
Lillebror OllE...nördig och liknande alkoholintag jmf med Jesper...i alla fall kontra de övriga bröderna..
Mellanbror JanE..coolast, en gång i tiden bättre än stenmark & Strand på skidorna..klar likhet med mig :)
Ingen av oss verkar få någon "stors" heller och åtminstone övriga två har ett outgrundligt förakt för oss storstadsbor..Lill-Göran har dessutom agg till turister efter sina år som mackbiträde uppe i Sälen..

Nej, nu kommer skjutsen...

"Sopa, idiot, bonnjävel, Lee Baxter"

Jerk



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback