Uppvisning i patetik

Tebaks i stan..äntligen...eller kanske inte direkt..
Visserligen är huset mitt i Sörsjön torrlagt efter att vattentanken gått sönder sent på julaftonskvällen (för alla uppvuxna i innerstaden, så har jag inte kommunalt vatten utan egen brunn..(då det är extrem glesbygd där uppe) och min tid uppe i Dalarna har mest varit Bakis & skakis, men att gå från det till att vara glad över att vara på jobbet är det väldigt långt..

Annars var julaftonen ganska trevlig..efter att den sedvanliga väntan på att Kalle skulle börja var över..whiskyn smakade bra..lite väl bra skulle det visade sig senare..Vet inte hur jag ska tolka julklapparna från min mor bara...ölspelet och en fickplunta...menar hon att jag dricker för lite eller vad är det frågan om?
När utdelandet var klart bestämde jag och bror min oss för att gå över till grannen Uno, 98, och bjuda på lite whisky..det var enkom därför vi gick över..att Jessica, 24, också var där hade vi inte en tanke på (Näe, och jag är inte sexuellt frustrerad..) vår lycka var, total det var bara Jessica uppe, så vi fick umgås lite med henne..2 timmar i samma rum med en vacker tjej...vilken lycka...tyvärr så krävs det en hel del hojtarolja under den tiden för att munlädret ska gå på, så väl tillbaks i mitt hus tog jag mig ytterligare en grogg för att sedan köra buss ett tag...ganska patetiskt för en 31-åring..och det blir värre trots en ihärdig baksmälla lyckas jag ta mig ner till Malung och efter att ha plågat i mig en pizza på en timma och en grogg på ungefär lika lång tid bestämmer jag mig för utgång..jag har ju för fanken betalat 160 pix för en biljett..då ska den utnyttjas..
Efter att ha hävt i mig öl så gott det går hos Låken..på en rejäl förfest..vi var tre st..Jag, Johan från Partypolarna och Låken...Låken var dessutom nykter...nästan som nyåret 2001 då jag och Dalle hade en romantisk middag för 2 i hans lägenhet...
Väl på plats på Parken är det tydligt att jag ligger långt efter den promillehalt för att riktigt uppskatta altt hallåande och "vad gör du nu för tiden, å vart var det du bodde nu igen?"
Som tur är har jag två händer och kan beställa 2 drinkar direkt..i med dem och det börjar bli lite lättare...
Sen är det slut!! de stänger kl. ett...festen har ju knappt börjat...som tur är hjälper Coach Kenny till att hitta en efterfest..Det visar sig att min gamle backkollega i ungdomshockeyn också tror att han är 20 än, så kosan styrs mot Fredda O..
Utslängd runt 4 på natten..va faen..natten e ju bara barnet..härligt Jonas T tycker också det..upp till hans lägenhet för att lyssna på musik och dricka öl...framåt halv sju på morgonen tar mina öl slut och Jonas börjar se trött ut, så det är dags att ringa taxi...döm om min förvåning när jag kommer till en telefonsvarare.."Taxi Malung har öppet mellan..." Va fan!!!
Jaha, bara att vänta till efter kl sju innan jag kan ringa taxi (varför känns det som om jag är i Schweiz helt plötsligt?)...kan väl ta en öl till då...
I säng vid åtta på morgonen..ställer alarmet på kl. tre så jag inte missar tåget ner till Sthlm..suck...31 år och dricker som det inte fanns någon morgondag...som om just de där sista ölen kl. sju på morgonen inte kan göra mig illa..och är det då konstigt om man går ensam hem??

En ljuspunkt finns det idag i alla fall..förutom att alkoholen säkerligen snart lämnat kroppen..så är Nadine på jobbet...19 år och fager som en skogssjö...att hon märkligt nog såg ut att bli glad när jag dök upp fram på förmiddagen är ännu underligare..speciellt efter de patetiska sms som lämnat min mobil under julhelgen..nåväl...alla måste väl ha någon att skratta åt..tyvärr hamnade jag längst ner och måste skratta åt mig själv för att överleva..å andra sidan åker hon hem till Schweiz om en månad så det må kvitta..

Förresten nämnde jag att jag gjorde 5 mål i en match för ett par veckor sedan?

"Det var leriga armar och ben överallt"

Jerk

Kommentarer
Postat av: Johan

Ja, tack för förfesten Jerker! Det kunde kanske varit lite mer drag men...åldern kanske börjar ta ut sin rätt.. Jag är i alla fall glad att jag skippade efterfesten och kröp till kojs. Tror inte jag tagit mig upp överhuvudtaget annars! Ska kolla in här på bloggen lite då och då- du skriver väldigt bra och igenkännande... Ska nu dra på after-ski men vi hörs! Ha det gott! Jenny hälsar!!/johan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback