Älgjakt..

Hmm..

Mtt jaktlag..består mest av (så vitt jag vet) demokratins beskyddare..vi håller hårt på stadgarna..följer reglerna som vi satt upp (och de flesta av statens)..men i dagarna har jag fått reda på något oroväckande...

Nej..det handlar inte om att vi ska betala 500 spänn mer i år för att vara med på jakten..

Normalt sett så röstar vi in nya medlemmar på årsmötet...i dagarna fick jag ett meddelande om att det var dags för lite röjning av pass odyl..samtidigt meddelades att vi fått en ny medlem i jaktlaget..

Förstå mig rätt nu..den nya medlemmen e någon vi kommer att ha nytta av..det är inget fel på honom..what so ever..han är antagligen (det ordet kan vi stryka) en bättre jägare än mig..men..

Årsmöten väljer in nya jägare..det är nummer ett..

Sedan får jag höra att den nye jägaren av någon anledning inte ska behöva betala den vanliga inträdesavgiften för utomstående..nej då..han ska betala samma summa som de som har anknytning till byn...vi har differsierade (var det rätt?) inträdesavgifter beroende på anknytningen till byn..

Vår nye jägare har ingen anknytning till byn...ändå ska han betala den lägre summan..

Maktfullkomlighet någon?

Känner mig nästan som en fucking miljöpartist eller moderat när jag gnäller..men ska vi börja fuska i jaktlagen, varför ska vi då var upprörda när GP fixar sitt bygglov?

Litet fusk är inget bättre än stort fusk...i motsats till bröst då..alla bröst välkomnas...bara jag får kolla upp dem..

"Demokrati är bra, så länge de gör som jag säger"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback