Different shades of grey..

Jag är färdig..färdig för ålderdomshemmet nu..jag har förnekat det in i det längsta, men nu kan jag inte längre blunda för faktumet...dags att gå till ättestupan...

Jag har haft ont i huvudet hela dagen...trots att jag sov till 12 i morse...visst det blev några öl igår, men inte så många...

Barnvakt var fixad (min mor)..både storebror och kusin lediga imorgon, så det fanns en viss chans att jag inte skulle bli utslängd lika tidigt som igår..ändå...nej, jag stannar hemma istället...va fan är det frågan om?? Ute i farstun står 15-20 öl och bara väntar på att bli urdruckna...dotra blev också förvånad..pappa, skulle inte du och Jörgen dricka öl?

Så, den enda lasten här i livet har jag nu förskjutit...fan va trist jag e...blir så deprimerad att jag måste dricka lite tror jag...imorgon blir det inte heller något eftersom jag ska skjutsa dotra till mormor hennes redan vid 10 på morgonen...söndag är lite tveksam eftersom jag inte vet när jag ska åka och det är färre personer som är lediga på måndag...storebror ska jobba vet jag...bedrövligt...

Behöver semester..semester här i Sörsjön, men helt ensam..bara jag och träden...och kanske en kasse öl...men mest sova, sova och sen ta sig en liten tupplur...är inte i form på något sätt..

Farbror jaktledare ringde och talade om att det visst gått korrekt till när vår norske jägare blev invald...ja..idag känns det som skitsamma om de så valt in bonnajäveln här i byn...har inte lust med något..åt bara en portion till middagen..trots att det var råstekt potatis och mors fläskkotlett..

Är inte ens sexuellt frustrerad idag...bara less...om Jessica, 24, kom in naken nu skulle jag bara fråga om hon inte fryser..tror inte ens tankarna på sex skulle komma upp..

Så upplyftande att läsa denna blogg idag...bra gnäll..lite klagomål insprängt mellan bitarna av leda...nåja, imorgon ska det bli sol..blir säkert en bra dag..all jävla snö som finns här uppe börjar smälta och gården ser snart ut som om det är dags för SM i gyttjebrottning (några frivilliga??)

"Vill ha dig i mörkret hos mig
Tiden den stannar när vi rör vid varann"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback