Änglar finns dom?

Fick gå min gata ner igen inatt..mm..vad jag saknat den promenaden..nerför Götgatan...denna gång höll väl gatan på att somna in mer än vakna upp som det brukar vara, men ändå...satt på Sibylla, tog mig en Bajen-burgare, men inga 18-åringar som trakasserade mig..tyvärr..

Gick förbi Gunnarsons..tänkte på Maria som jobbar där...hon som sa..men varför kom du inte in och hälsade på?? På öltältet i somras...vågade inte..var nykter..blev blyg..är det rätt svar?? Eller snarare, det är ju sant, men..det hon sa vad betydde det egentligen??

Funderade också på det här med fast stjärt...för lite drygt två år sedan när jag gick Götgatan ner träffade jag på en kvinna..vi pratade, skrattade och det slutade hemma hos henne, hon försökte skrämma bort mig med att hota med att hennes ex var en våldsam kurd (eller turk..lite osäker)...hon var en bit över 40 (det tog iofs ett tag innan jag såg det pga min berusning...)..men jag hade trevligt...vi gick hem till henne..någonstans på Söder...tror det var ganska nära där jag bor nu, men är lite osäker..var ju inte hemma här då...iaf...hon hade en son som lätt skulle kunnat spöa skiten ur mig...han var då över 20...hon hade en fantastisk kropp...jag gick ner och började sli...let's not go there...vi hade sex helt enkelt..och hennes kropp var otroligt välvårdad, men hade hon en fast stjärt?? Jag minns inte...var det viktigt? nja...trevligt med en vacker kropp....

Ja, jag är ganska ytlig..någon som missat det?? iaf...med detta vill jag säkert säga att jag inte är åldersrasistisk på något sätt (får se om det hjälper..).

Annars...var som sagt ut med en exkollega från Schweiz..som brukligt är då Schweizare är med slutade kvällen på Engelen ( varför vill Swissarna dit egentligen??)..innan dess var vi på Pet Sounds, lyssnade på något band..Jamak har fått jobb på bladet (tror jag) & pojkvän..Åkesson var med också..på Mosebacke mötte Anna upp..min Anna...sedan blev det som sagt Engelen...det var där vi tog varann i hand...jag och Anna..singles to the death...var typ andemeningen..orkade inte ta upp tråden denna gång..varför är du singel Anna? Du är vacker, har en schysst tvåa på Östermalm..du borde inte vara singel...men...svaret är ju aldrig...jag väntar på dig Jerker, så varför ska jag fråga igen??

Näe..jag är inte vacker...men visst jag har en schysst etta på Söder..men det är inte som Anna..förutom att hon är vacker är hon tjej...de behöver aldrig gå ensamma hem om de inte vill...jag däremot...jag går ensam hem...alltid..om jag inte tar turen förbi fyllecellsutsläppet kanske..just nu välkomnar jag det nästan...efter två veckor med mor och sen dotra runt mig är det en liten fröjd att få vara själv...ok, en vacker tös som tycker att jag är det bästa som finns hade väl varit okej (nej...inte dotra i detta fall..något äldre tack...)..

Imorgon tänker jag använda min krogrunda som ursäkt för att jag inte städar ok?
Vill ni så gärna att jag ska städa får ni vackert ta på er något sexigt och hota med att komma och hälsa på..då och endast då lär jag städa (sorry Mange..det hjälper inte om du gör det..)..

Just ja..Mange...fan...glömde skicka meddelandet...Axel Viktor Bäcke fyllde ett år häromdagen...grattis...han har turen att ha en söt mor iaf...fadern vet jag inte om det är så mycket med...

"Långt ovanför ropar strupen
jag vill ha mer
Fast skallen vet om att jag snart
trillar två-tre mil ner"

Jerk

Kommentarer
Postat av: Charlotte

I'm back, hopefully! Men jovisst, romantisk rent estetiskt sätt har jag alltid varit, därav mina fina bilder. Men när det kommer till verklighet och förälskelse i rörlighet, då blir det genast svårare. Hoppas allt är finemang med dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback