Ångest..annat ord för måndag?

Måndag, måndag...hemskt mycket måndag..söndagsångesten utökades till en tvådagars..

Bästa av allt..jag är fortfarande så ofattbart pantad att jag istället för att slita mitt anletes svett mest sitter och surfar, så imorgon kommer jag ha ångest över att jag har så mycket att göra...kommer sitta och gnälla (antagligen i min normala halvliggande position) över hur mycket jag har att göra och att jag inte hinner med (ska fan kolla Lotton nu när jag kommer hem..jag vill bli rik..are..)

Ja, jag kom väldigt sent till jobbet idag..chefen är bortrest...ingen ursäkt, men jag var på väg att hosta fram ett telefonsamtal och säga hur sjuk jag är..blablabla *hosta* blablabla *snörvla* bara för att slippa gå till jobbet..trodde jag hade kommit ifrån de ångestattackerna..hoppas verkligen att de inte är på väg tillbaks..förra vintern var ett helvete...blanda jobbångest och sexuell frustration i en skål och känn efter själv hur det smakar..jag fick fan magpumpas i flera månader..

Men men..det blir nog bättre..det lustiga är ju att jag var så glad i lördags..att allt kändes så bra..sedan slår verkligheten upp dörren och dödar festen totalt..

Kan inte släppa transan från Donken riktigt..det var helt vulgärt...jag satt och garva mest hela tiden (tror jag)...det måste ha varit någon sorts blåsning...jag kan inte tänka mig något annat..

Sen förpestar jag cyber med denna smörja också..känner mig så osugen att göra något överhuvudtaget..funderar på att faktiskt fixa till en RFQ, men vet inte...känns så onödigt att arbeta..när jag istället kan vältra mig i min konstgjort framkallade ångest...ångest över inget..

Är nog bara för att livet känns så värdelöst så här en måndag när utekvällen i lördags var så rolig..jag är fan bara lycklig när jag dricker..

Avsaknaden av kvinnlig närhet hjälper kanske också till...

Borde nog ta en kort paus från bloggen..inte slå igång datorn när jag kommer hem och vila från bloggskrivande och bloggläsande en eller två kvällar..slippa känna stressen och bara låta hjärnan bli mos av sopiga tv-program..

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback