Fan, jag får sluta skriva inlägg på måndagar...

Måndag, måndag..hur lyckas jag varje gång??

Yup, försov mig igen..vajre måndag samma sak..hamnat i den oroväckande trenden igen..

Till mitt försvar ska det sägas att jag somnade först någon gång efter fyra i morse...vet inte varför...borde somnat sött efter allt städande i helgen, men kanske beror det på att jag knarkade julmust igår...det och min överdosering av julmusik kan ha gjort det hela..hjärnan vägrade somna..lallade bara omkring med bjällerklang ringandes i öronen..

Nåväl, väl på jobbet får jag ett mail som säger att min mailbox is over it's size limit..men up yours..behöver jag mer?? Jag är grymt långt efter på jobbet redan..ska jag nu behöva sitta och rensa mail en halv dag??

Chefens lösning? Läg alla mailen i en folder och gå igenom dem sen...men, då kommer jag ju aldrig att rensa dem? Nej, just det..

Öööh..lösning? nja...med tanke på att de flesta verkar tro att jagär någon sorts husgud som kan svara på allt, vet jag inte om det är så bra..håller ju redan på att sortera bort materialdeklarationer eftersom jag inte hinner med dem...ignorerar helt enkelt..fryser ut dem tills de ger upp och skriver sig själva..jag är en mobbare...bara att inse..är en hemsk människa som mobbar materialdeklarationer...

Senare på eftermiddagen..frågar han om jag kan hjälpa innesälj med något, för de måste jobba över...jag stirrar ömkligt (ynkligt..välj ord själv då!!) visar min inbox på 50 mail...jag har ju det här..jag hinner inte med mitt jobb? Näe...men ändå..

Va fan...är det någon som hjälper mig om jag har mycket att göra? Jag får väl fan jobba över då jag också...be säljarpacket att hjälpa dem..kanske de får lära sig något om hur det funkar...nejdå...det lägsta hjonet av alla ska hjälpa varenda en om de har lite mycket att göra...

Seriöst, samtidigt får jag fler uppgifter att göra..vilket ju är bra eftersom jag inte hinner med det jag har idag...nu får jag välja att ignorera fler arbetsuppgifter..skitbra...

Fan..ge mig julstämning för i helvete...!!!

"Vilken härlig dag
Man blir härligt glad
Alla pojkar små
Är så söta då"

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Limmar du på grabbar nu? :o)

Postat av: Jerk

allt Yvonne...allt..går ner om man bara vill riktigt mycket ;)..näe..men..det är en så glättig låt..tyckte den passade bra som motpol till mitt nattsvarta inlägg :)

2006-12-19 @ 22:24:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback