Godismonster..

Nu är julen på gång...jag har börjat äta mig upp mot tomtens midjemått..

Den första godiskorgen kom till jobbet idag..mycket riktigt har jag haft ovanligt många vändor ut dit..ignorerat fruktkorgen totalt och bara koncentrerat mig på godiskorgen..hmm..den där är nog god..ska jag verkligen äta så mycket godis??..du är sjuk nu Jerker..du är värd det..

Jag som gått utan godis i flera veckor nu..ända sedan jag bestämde mig för att sätta upp några kriterier för att jag ska få äta godis..

1. Dotra på besök..dotra ska inte lida av min fetma (mer än visuellt då), så det är klart hon ska få sitt lördagsgodis om hon är på besök..det brukar spilla över lite till mig också (definiera lite? tycker det verkar som om en hel del spiller över på dig)

2. Extrapris på lösgodiset..inte att det kostar 69 kr/kg istället för 79..nej rejält..typ 49 kr/kg..tror det är det priset på Vi just nu, men det stod inget pris när jag var där igår, så jag lyckades avstå (det tog enormt mycket kraft för att lyckas..och en hel del minuter där jag låtsades gå och leta efter något mer som skulle handlas medan jag våndades över vad det var för pris på lösgodiset egentligen..slutligen lyckades jag övertala mig själv om att det nog räckte med blodpudding och bacon en måndagkväll..)

3. Jag blir bjuden..jag vill ju inte vara otrevlig, så det är klart jag tar ett par bitar..

Punkt 3 inträdde som sagt på jobbet idag..jag har antagligen ätit mest av alla på företaget..och jag vet att jag kommer gå dit minst en vända till innan dagen är över..för att  se om jag kan hitta fler bollar med vitchoklad eller kanske några Marianne-pastiller..misslyckas jag med det hittar jag säkert något annat jag vill ha..

Fan..kände nästan att man kunde utskilja en haka i ansiktet innan dagen började..istället för det normala Går halsen verkligen ända upp till munnen?

Så kommer det godis..samtidigt som jag är sjuk och inte kan träna..nåja..det blir väl ett januari någon gång..

Gud så synd det är om mig som är sjuk..måste nog gå en vända runt kontoret nu..

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Hur du har det :O)

Postat av: Jerk

jo..glömde ta med det 4 alternativet..om jag reser utomlands får jag givetvis taxfree-shoppa godis också :)

2006-12-05 @ 21:56:36
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Camilla

Marianne... Yummie! Fan. Det är ju bara tisdag idag. Och jag håller på att förgås av godissug. Vad? Ge efter? OK.
:)

2006-12-05 @ 23:12:40
URL: http://dauphine.blogg.se
Postat av: Jerk

mm..gick ju en vända till..roffa åt mig ett par Marianne och någon mer choklad..snart är det bara mindre goda kvar..de kan de andra ha :)

2006-12-05 @ 23:25:36
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback