Hovet, Söderstadion, Zinkensdamm

Tillbaka efter avskedsmiddagen för Sandro (Schweizaren)..vi startade med ett par öl hemma hos mig (chefen fixade så vi tog hem några från jobbet, av de som blev över från inflyttningsfesten)..jag fixade i ordning Paul Burgis berömda Hot toddy sen drog vi på bandyn..

Tyvärr hade vi alla företagets tider i oss så vi kom 20 minuter för sent (öknamnet är sooner or later..syftandes på vår leveranssäkerhet förr i tiden)...Bajen ledde redan med 3-1, men Sandro var exhalterad ändå..they are skating really fast...

Hot toddyn blev en succé..lika äckligt som den luktar..lika god är den att dricka...Bajen vann med 13-2..sen drog vi till Texas Longhorn..där var redan Ida, GKAM och T...öppnade med frozen margaritas i baren...lite ribs och öl senare var magen full..

Vi kom fram till att Sandro och jag är väldigt lika...samma favoritrestaurang på food courten (Spanjoren)..samma favoritsås till nachosen innan middagen..intresserade av sport...synd att han är en man..

GKAM fick reda på sin nya uppgift också..han får ta över efter mästerplaneraren som slutade idag...till sin hjälp får han en blond peruk och lösbröst..yup, Jerk behöver någon ny att prata snusk med..

Min favorithistoria med henne?

När hon skulle ta ett piller efter lunchen, men råkade tappa ner det i hennes urringning..jag var (gentleman som jag är) givetvis snabb att erbjuda min hjälp för att fiska upp pillret åt henne..hennes kommentar? Du vill bara tafsa på mina bröst..

Maken till ohyfs har jag sällan varit med om..okej då..det var väl ganska sant..jaja...

Imorgon kommer jag (som vanligt efter en liten krogrunda) in till jobbet strax efter lunch...den här gången har jag iofs en giltig orsak..ska hämta dotra vid Bromma flygplats...ska bli så kul att se henne igen..sen åker vi till jobbet...hon ska vara med mig dit på fredag också...

Eller som chefen kallar henne...Lill-Jerker...

snart jul...

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback