I kôm fro Malung

Vart jag än fly kommer jag aldrig undan..det är helt omöjligt..borde nog sluta kämpa...

Visst efter jag varit till Adidas outleten i sjöstaden gick jag upp och hälsade på Kenny..men det var av eget val...

Det är sedan..när jag satt och klippte mig hos frisören (var inte oroliga hårsvallet är kvar..bara en liten putsning av charmlockarna)..sitter godan ro och läser 91:an samtidigt som min vackra frisyr kommer fram..då stiger två stycken in och undrar om han har tid med en till klippning...visst inga problem mannen..

En av dem går hem, då säger den andre "I kôm föl öpp sijå"..jag rycker till...allt för välbekant för att ignoreras..

Måste fråga..Är du från Malung?

Ja visst, höcken hör du te då?

Är någon Bäckman från Albacksgatan...det är alltså helt omöjligt att gå ut och göra någonting utan att träffa en Malungsar i stan..verkade inte som om han kände igen min mor iaf..

Nu ska jag ner och hämta tvätten..sedan stryka (en lördagskväll..get a life)...sedan skaffar jag ett liv..ska ut och käka med curlinglaget...blir väl ett gäng öl efter det...för övrigt är två av grabbarna i curlinglaget från Malung...vet inte om det blir så länge..de har match 9.30 imorgon bitti..skulle de gå hem tidigt har jag två andra alternativ...Schweizaren på jobbet och Rille ska nog på Casinot..och så ska Kenny ut också..

Det tredje alternativet är väl vuxet...gå hem..så jävla trist...när jag väl druckit några öl vill jag aldrig gå hem..

Nej...nu ska tvätten hämtas..strykas och så försöka hinna med en whisky innan det är dags att löga sig...någon som vill hjälpa till och tvåla in ryggen? Nehej, någon annan del av kroppen då?

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback