Mötes- och gnällblogg

Satt på ett möte med en Schweizare på jobbet idag...vet inte, men jag börjar ogilla att gå på möten..kanske har det något att göra med det faktum att jag alltid går ut med en ny uppgift efter ett möte...det låter som något Jerker bör göra...alla instämmer..sen sitter jag i skiten..

Imorgon bitti har jag ett nytt möte med Schweizaren..då är det jag och innesälj..i eftermiddags var det med Industri-gruppen..undrar vad jag ska få för ny arbetsuppgift den här gången?

Om det ger utslag i lönebeskedet..inte direkt...inte blir det bättre av att ha lönesamtal eller PU-samtal heller..är alltid likadant...finns ingen på kontoret som är så inblandad i vad som skersom du..i nästan alla steg...du är en av de jag kan lita på..lita på att du gör det du ska..blablabla..men tyvärr när vi poängsätter din tjänst blir det inte mer..din attityd kunde vara bättre också..

Så min attityd kostar mig tretusen i månaden..up my ass att den gör...min attityd är som den är pga att ni nekar mig min rättmätiga lön hela jävla tiden..(ja, jag vet..sök nytt jobb..men vad ska jag då gnälla på?)

Kul...det var väl ett tag sen? Ett gnäll-inlägg om min lön...shit..måste jag göra fler gånger..

/Jerk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback