Slapparlördag..någon överraskad?

Lördagen på väg att övergå till söndag..jag har inte gjort mycket vettigt idag..skyller på regnet...

Klev upp runt 14...eller det är väl fel egentligen...jag vaknade redan halv elva, men då det regnade uta tyckte jag det var läge att läsa ikapp lite..det börjar bli en ansenlig hög med tidningar på soffbordet som inte blivit lästa än..betade mig igenom 2st iaf..hoppas jag kan bränna ett par till imorgon..har inte ens läst de två senaste jakttidningarna som kommit. (visst är ni avundsjuka nu? Hur gärna skulle inte ni välja leva mitt flashiga liv innanför tullarna?)

Tog mig i kragen till slut och gick för att handla..lagade Lasagne..helt seriöst..den blir skitgod varje gång..fick ihop till 5 matlådor också...så nu vet ni vad jag får för lunch till veckan..

Hann med att döma ut de tävlande i På spåret...tog Tromsö på 10 poäng...när det går ner på 2 poäng inser jag att det är Bodö...sådärja...klantarsel...en glimt av toppfotboll...mutter mutter..

Tänkte gå och lägga mig kl.22..höll på att somna i soffan..men va fan..skulle väl gjort det...med tanke på regnet och..eeeh...min naturliga bekvämlighet sköt jag upp lite saker till morgondagen..stryka..gå ut med tidningarna till pappersåtervinningen..i innerstan i sthlm förstår ni har arbetsmiljöverket kommit fram till att det är alldeles för farligt för "pappersåtervinningsarbetarna" att hämta tidningar som ligger vid porten, så jag får vackert traska en mil (nåja, lite drygt 100 meter kanske) till närmaste återvinningscontainer..

Ja, jag bara väntar på dagen då de kommer på att det kanske inte är så nyttigt att sitta på en stol hela dagarna (kolla på snittvikten hos kontorsråttorna.) och stänger ner alla kontor i hela Sverige...Samtliga som bor i Vasastan blir arbetslösa..

Fan..jag har missat nästan hela Undercover brother..

Borde ta tag i och göra statistiken för Malung FCs säsong också...försöka bli bättre än förra säsongen då jag skickade ut statistiken dagen innan jag skickade ett mejl för att fråga om de var intresserade av ytterligare en säsong..

Ska spela innebandy också...en anledning till att jag inte tränade idag..vill vara i bra form..så pass att jag kan ramla lite mer graciöst imorgon...inte så mycket som en strandad val..

Att jag är nykter? Well, when Linda is sober Jerk is sober..

Lillebror har inte varit ute på MSN på några dagar heller...va fan...skulle be honom om ett par grejer..ska jag behöva ringa honom eller? Har vi inte kommit längre än i detta samhälle..

Dotras mor fyller år på söndag också (tror jag)...bör väl visa att jag är bättre än henne och gratulera förstår jag..

Är det verkligen ingen som saknat citaten jag brukade ha längst ner i varje inlägg förut??

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter som en härlig dag... Undercover brother är kul, cool humor liksom.
Kram

Postat av: Jerk

jodå..ganska skönt idag också..hittills.. :)

2006-12-03 @ 19:47:31
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback