Bio & Mentalsjukhus

I morgon är det dags för bio igen..någon som ska med?? Grannen kanske?? Nähä..går väl själv igen då..får jag bestämma helt själv vad jag ska se iaf...

Måste göra slut på min sista gratisbiljett nu...den går ut den 19:e..och OS börjar imorgon..bara invigningen, så då kan jag gå..sen blir det för lite tid...för mycket att titta på..förbannade jobb att ligga i vägen för mitt stora intresse sådär...titta på sport på tv..måste försöka hinna träna också under dessa två veckor..vet inte hur det ska gå till, men som vanligt kommer jag väl att fläka ut mig här och tala om vad jag gjort och hur lite jag jobbat...tänk om chefen läste det här..då blir jag snart inkallad..

Jo, det är så att jag läst vad du skrivit ganska intressant, men också skrämmande..eftersom du tydligen är så psykiskt instabil har vi beslutat oss för att inrätta dit kontor på Karsudden...så äntligen får du din bärbara dator & företagsmobil som du gnällt så mycket om..

Nej, orkar inte längre..ska lyssna på Imperiet igen..kassettband..välkommen till sjuttiotalet liksom..

"Det här är alla dårars dag
vi skiter i all ordning och lag"

Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Skrattar!!!

Postat av: Jerk

här viker man ut sitt innersta och vad får man..skratt rakt upp i ansiktet..suck..vad händer härnäst..kommer sexdriften tillbaks och jag blir återigen frustrerad och deprimerad? ;)

2006-02-09 @ 22:54:03
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Yvonne

Nejnej... sexuellt är du som död. Du är befriad från den grejen :o)

2006-02-10 @ 16:47:04
URL: http://vonsans.webblogg.se
Postat av: Jerk

nu blev jag minsann deprimerad ändå..

2006-02-10 @ 23:29:16
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback