En helvetes tisdag närmar sig slutet..

Har haft en usel dag..somnade först någon gång efter två i natt..eftersom jag hade (för ovanlighetens skull) köpt Aftonbladet...det var för OS-bilagan okej? Annars har jag tröttnat på den blaskan...skriver mest skit och skvaller..inte som det var när jag var ung...är så gammal att jag kommer ihåg Puls..innan de bytte till Klick..en bilaga gjord direkt för frisersalongerna..suck, suck och suck..

Det blev visst en utläggning om något helt irrelevant igen (överraskande??)..iaf, jag tillhör typen som ska läsa allt då jag köper en tidning..det är ledare, kultur, varje jävla skitnotis om någon val som kan spela nyckelharpa, nöjesliv och givetvis sporten...så det tar mig 2-3 timmar att ta mig igenom en tidning..minst..tid som jag tydligen inte har eftersom jag blev uppe till klockan två med att läsa tidningen..och då har jag inte ens sneglat på OS-bilagan än...hinner nog inte innan helgen heller..det är jobbigt att vara mig..

Dagen fortsatte med att jag kom in till jobbet strax efter flextiden..ca 45 minuter...med andra ord..hade jag jobbat hemifrån hade jag varit i tid...på lunchen gjorde Bettan sällskap...henne orkar jag inte med...

Det är ton med jobb också..jag ska fixa ihop ett inköpskontrakt i vårt affärssystem..har jag aldrig gjort förut..ett gäng förfrågningar ska loggas, fixa artikelnr och skickas iväg eller räknas på..sedan kommer det mer RoHS...vår största kund (de har en VD som heter Carl-Henrik) har noll samarbete mellan olika enheter, så jag får förfrågningar från alla håll...inköpare och tekniker om vartannat...idag fick jag ett mail med texten "kan ni göra det här lite snabbt"..det var 400 artiklar i den filen...tack som fan televerket...kände bara hur den lilla energi jag hade när jag gled in sådär snyggt sent som bara ett fåtal klarar droppade ner på golvet och förångades..

Så är det tisdag också...med andra ord..innebandy med jobbet..idag sög jag så betänkligt att jag blev årets Homo framröstad av QX läsare..sur och grinig blev jag också..på mina lagkamrater till och med..det brukar aldrig hända..brukar mest bli besviken på mig själv för att jag inte gör mål precis jämt, men idag...

Upp på kontoret igen för en timmes jobb till..utan geisten...då har vårt Ericsson-team beslutat sig för att vi ska offerera ett LF-kablage med en riktig skitvolym..vår nya policy är nej till LF eftersom vi inte är konkurrenskraftiga där, men nu verkar de ha fått spatt de också..orkade inte mer..gick hem med någon timme minus idag också...dubbelsuck..

Kommer hem då ligger gasräkningen på hallgolvet...kanske bäst att betala den utifall jag skulle behöva gas en riktigt ensam och långsam helg...1200pix...så där gick utelivet för mars också..

Verkar som om jag ropade hej för tidigt när jag trodde att min februari-depression var över...får se om veckans träningsdos kan hjälpa mig..imorgon är det innebandy..på torsdag tänkte jag spinning..likaså på lördag och på söndag innebandy..och eventuellt spinning...skägget har börjat klia, så jag måste bli fit snabbt så jag kan raka av mig det..

Vet inte vad de gjorde på den där läkarundersökningen jag var på heller..min mage är sig inte lik längre...nej jag har inte tappat vikt..jag vakna i morse av världens magknip..sedan har magen varit sådär hela dagen...kan inte ha att göra med allt godis jag tryckte i mig i helgen??

Får se om vi inte ska kunna göra dagen ännu värre..Den där Mary är på tv:n..fick plötsligt ett uppslag till ett nytt långt och tråkigt inlägg..får se när de kommer..stay tuned...

Fast jag ska nog byta kanal nu..nån film med Bambi herself på tvåan...yup, Winona Ryder...långt mer vacker än Cameron Diaz..

"När tisdagen kröp fram i halv snigelfart gick blickarna upp i det blå.
Drömmar om fredagen som så fjärran låg fanns hos alla och envar"

Jerk


Kommentarer
Postat av: Jenny

Stackars lille Jerker. Låter som en helvetes tisdag och en inte allför rolig vecka kanske. Jag lider med dig!

2006-02-08 @ 20:46:25
Postat av: Jerk

Tack..det känns skönt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback