La Cucaracha & stor humor

Ingen som trodde jag skulle komma i tid idag va? Näe..trodde inte det...fast jag vaknade ganska tidigt..redan vid 8-tiden..nån jävel som borra i betong..ett tag trodde jag att det var grannen som hämnades för att hon hölls vaken i natt, men det var nog bara byggarna som håller på och bygger om vinden till en lägenhet..

Iaf..jag kom in lagom till lunch...inte så oväntat med tanke på gårdagen..tror ingen bryr sig...det var många trötta här idag..chefen som var kvar till sist på efterfesten gick hem vid 15-tiden..och en hel del andra troppade av ganska tidigt också..Nadine, 19, hade ont i näsan idag..efter att ha lekt stuntkvinna utför Håkkis trapp i natt..
Bara jag kvar nu av de som stred tappert igår..tyvärr förlorade vi slaget..som vanligt vann Kung Alkohol..

Middagen var helt okej igår..vi käka Tapas på La Cucaracha..det blev kanske lite väl blött..särskilt för Global Key-Account Manager Chrille som fick 6 hallonshots utspillda över ryggen av kyparen..stor humor för oss andra..mindre roligt för Chrille som valde att ge skjortan till bättre behövande ute på gatan..tror det blev en vit Volvo som fick den..

Eftersom vi hade så roligt på Chrilles bekostnad började han kasta skjortan på oss som var roade..när han kastat den på mig skulle Rille ta skjortan och mula honom..tyvärr var Rille mer eller mindre radiostyrd vid det laget och spillde ut ett helt glas rödvin över sina jeans..eftersom salt ska hjälpa tog han två saltkar och hällde dem över jeansen...såg ut som om han hade ett halvkilo salt på dem innan han var klar..

Några Björn Borg drack de också...är själv inte mycket för tequila, så jag avstod..

Det kändes som ett tonårsdisko ett tag...ett gott betyg på sällskapet alltså...

Nadine, 19, fick sina avskedspresenter idag från oss på jobbet..hon fick mazariner, något halsband & armband från Snö..

När tjejerna diskuterade  vad halsbandet passar till för färger..höll de på..svart som det du har på dig passar det riktigt bra till..eller vitt...kanske rött..till slut kunde jag inte hålla mig utan sa "or with nothing at all"..sen fick jag ta på mig dumstruten...

Bakis är inte bra att vara i mitt tillstånd...man blir än mer sexuellt frustrerad...hur nu det går till..ska dra mig hemåt nu känner jag..gjort mitt för en dag..imorgon kommer dottern..jag måste plocka ihop Håkkis sprit innan dess..och diska..inte bra att ha efterfest...

"Jag vill bara känna köttets lustar
Hör hur du rister & frustar"

Jerk



Kommentarer
Postat av: Yvonne

Jag blir inte klok på ditt jobb... där du verkar få komma o gå lite när du vill. Kan bara finnas två alternativ: antingen är du chef eller så är det en skyddad verkstad :o)

Postat av: Jerk

inte chef..inte skyddad verkstad..begriper inte heller hur det går till, men jag antar att jag har jobbat ihop ett visst förtroende som bara naggas lite i kanten...fast det har nog naggats en hel del den sista månaden.. :)

2006-02-02 @ 22:35:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback