Anna, Nadine & grannen

Kom hem i hygglig tid för ovanlighetens skull, men det av en mindre rolig anledning...tvättid.suck..iaf slängde i ett par maskiner och sen tänkte jag titta på tv..hmm vad finns det att välja på klockan 19 på kvällen..trean kanske..Floorfiller..tror inte det..nyheterna på fyran...nää inte idag...femman..big brother..5 väldigt blonda tjejer och en mörkhårig..tillsammans med ett gäng boring killar..nope..bläddra vidare..ZTV då..polisjakter.åh fan va intressant..eller inte..detta gör att jag gjort slut på all min big brother-tid för i år..så nu får jag inte se någe mer på den..inte fick jag se några bröst idag heller..

Spelade innebandy med jobbet innan dess..gick hyggligt..sorgligt nog var det sista gången Nadine,19, var med..sista gången jag får njuta av hennes graciösa löpningar...suck..hennes vackra ben..dubbelsuck..

I morgon har vi avskedsmiddag för henne..kanske ska bli apberusad och förklara min kärlek till henne..det låter som en jättebra idé..eller kanske inte..

Idag meddelade VD:n att det blir lite nedskärningar..Bråke får gå..han började för inte så länge sedan..igen..han slutade för ett annat jobb, men där blev det också nedskärningar..och just då slutade hans ersättare..så han ersatte sin egen ersättare..sedan dess har vi skurit ner rejält på det han jobbar med och det är helt enkelt arbetsbrist..nu när jag tänker på det..vi har fortfarande kvar lite där..åtminstone året ut..faan..jag känner helt plötsligt på mig vad det betyder...Jerk..kan du...?? Skit också..eller vad fan Kenneth har ju också jobbat med det..fast han är å andra sidan sjukskriven och de timmar han gör är enbart arbetsträning..ser inte bra ut för eder Jerk

Även på ekonomi-sidan blir det en tjänst mindre...Anna som jobbat hos oss i ungefär hundra år får sluta..enligt turordningsreglerna..eftersom Bettan, som inte jobbat alls lika länge, är typ 100 år..så hennes tid dubblas..shit...hade hellre behållit Anna..inte bara av estetiska skäl..även andra skäl...tycker helt enkelt bättre om henne...se även Jerk kan ta ställning..

Nåväl, Anna och jag kunde aldrig blivit något ändå..vi är lika långa och kvällsmänniskor båda två (bra saker), men hon äger rislampor..det finns få saker jag inte kan ignorera..dumhet..det faktum att jag morgonen efter helst vill skjuta mig när puman från igår kväll visat sig vara en riktig flohabba..det klarar jag att leva med, men rislampor..

Det värsta av det värsta från ett årtionde med dålig smak...kläderna..frisyrerna..färgerna och de där helt jävla ugly lamporna gör att jag är övertygad om att ingen nog gammal att nuppa gjort det utan att varit helt jävla stenad under 70-talet..det finns bara inte att man klarade av att vara ren under den perioden..har försökt få min mor att hon rökte på när hon och farsan avlade mig, men utan framgång...tror egentligen att det var det som punken handlade om..kampen för god smak..kampen mot rislamporna..

Dags att någon tar upp den kampen igen...var skriver jag på någonstans...

Kanske ska fråga grannen om hon vill vara med att spela innebandy?

"Grannar, grannar tack för att ni stannar kvar med er repertoar"

Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Tycker du ska gå och låna socker hos grannen. Nästa kväll mjölk, nästa ägg, nästa, mjöl, nästa smör, nästa vailjsocker, bakpulver och TADA! så står du där med en varm sockerkaka och ett leende. Om tjugo år ser ni tillbaka på det ögonblicket när era 14 barnbarn kryper omkring runt er.

Postat av: Jerk

hon kanske tycker att det är mysko att jag inte frågar de som bor i mitt hus utan henne som bor i en annan port..om jag väl kommer in i hennes port någon gång..annars var det en söt idé :)

2006-01-31 @ 22:36:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback