Easy ways to pick up women

Jag är trött nu..trött på jobbet..trött på att tvätta (har tvättid ikväll)..trött på droger..nej vänta nu inte på det...trött på att vårstäda..förra vårens bör bara på gång..
Orkar inte engagera mig...behöver sova..länge..har träningsvärk från innebandyn igår...tur det inte var med Dålä IBK..jag sög rejält nämligen..

Tydligen för trött för att engagera mig i denna blogg också..

Chefen ville att jag skulle jämföra lite statistik för december.."javisst, det kan inte ta så lång tid"...sällan hostar hackspetten..så fel man kunde ha..och vilken överraskning att just jag skulle ta så fel..men snart går jag hem iaf..för att påbörja det otacksamma, obetalda hushållsarbetet till ingen nytta eftersom ingen ser det ändå...skulle nog inte behöva tvätta heller egentligen..om jag går omkring i skitiga, illaluktande kläder kan jag i alla fall låtsas att det är därför jag inte hittar någon..

Apropå att hitta någon..såg på "Studio Virtanen" igår..Dominika var med..vacker hon var då, men det var inte dit jag skulle, utan det var Henrik Diamant (flashigt efternamn) som hade varit med och skrivit boken "Pinocchio-effekten". Han lade ner det till 3 saker för att lyckas skaffa en flickvän..personlighet, utseende & status...saknar man något i en av grejerna måste det kompenseras från en annan komponent..ta Stureplansstekarna som saknar en intressant personlighet..oftast kompenseras det av deras status och välvårdade yttre..eller fulgubbarna med 100 år yngre fruar (kan inte bestämma mig om jag är avundsjuk på dem eller ej) deras brist på utseende kompenseras av deras status..

Men va FAN!! Jag då? Hur kompenserar jag mitt bristande utseende med min amöba-status eller min förlorande personlighet?? Det finns inte..nu fick jag svart på vitt att det är hopplöst..bara att krypa tillbaks till skrubben och tröstäta en pizza..

Nehej, nu ska jag dra..en annan har ju ett liv..som tvätterska då..

"Om man uteblir från jobbet och någon därför dör, far illa eller det blir kaos-då har man låg lön
Om absolut ingenting händer-då har man hög lön"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback