Premiärseger & fin middag

Åh, så lätt...efter att Korpen gjort sitt bästa för att skapa förvirring genom att i sista stund gjort om spelprogrammet visar det sig att Dålä IBK vann premiären på WO..den andra matchen som vi trodde var den första (jag säger ju det total förvirring) gick mot 3 Lingon & 2 Blåbär...Dålä sattte tonen direkt genom mål av Matsa...

Tyvärr gjorde även er favorit-bloggare det (nej, inte Vonsan..den andra..kom igen försök nu..) Jerk det genom att missa ett friläge..sedan fortsatte det...det kändes som om alla i Dålä gjorde mål utom da Jerk..nästa friläge missade jag bollen (hur jävla uselt är inte det..) sedan sköt jag i stolpen slog felpass..lyckades iaf dra ihop 2 assist efter mycket (säkert..) slit..Men, Kenny gjorde 2..även Jonas och Tony..Kenny gjorde mål när vi spelade 3 mot 5...och jag kunde inte sätta dit den någon gång...

Dålä vann till slut med 7-1 eller 8-1..vi vet inte säkert..tyvärr har jag lämnat försprång igen i skytteligan...och varför envisas jag med att spela fram Kenny?? Han är det stora hotet..ja Jonas också och vi lirade i samma kedja..fan, man kan ju inte slå ett pass utan att riskera att hamna efter..hur ska jag lyckas köra egostilen utan att de märker det..speciellt som Kenny läser detta..hmm...nåväl..vi torde toppa tabellen just nu, så Dålä IBK har börjat bra...en seger till räcker för att tangera höstsäsongen..
Tyvärr, verkar det vara uppehåll ett par veckor nu..

Jävla hybris...får inse att mina 15 minuter är över..min karriär i innebandy tog slut ikväll när jag inte ens kunde göra mål mot blåbären...sådär sprack väl ett till nyårslöfte..kanske ska satsa på att spräcka det om 52 fyllor på ett år också..har bara 51 kvar...i mitten av mars kan jag vara klar med det..

Efter matchen gjorde Kenny, Linus, Martin & jag det bästa för att ta ner kroppen till samma degiga form som innan matchen..så vi gick till Donken...Martin kom med det häpnadsväckande avslöjandet att Donken slutar servera McFeast efter klockan 12 på kvällarna...rutinerna vid hemgång efter krogen är alltså förstörda..sitter hemma och huvudet snurrar..får nog överväga en bojkott tills de ändrar sig..ska ta ett snack med lillebror som är en höjdare på McD's..han är arbetsledare på ett McD i Karlstad..

De däringa Chili McFeast De Luxe var sådär...är sådär gammalt vek och fixar inte kryddor tydligen..den var lite för stark för mig..men jag måste leva lite farligt och gå utanför rutinerna ibland...våga kasta sig utför stupet och beställa en Chili McFeast De Luxe..I'm living on the edge..det är ju kicken jag är ute efter..

Kenny undrade om inte det är efter 30 som kroppen lägger av och man blir en blekfet kopia av sig själv som 25-åring..tack för den..iofs jag vägde mer som 25 än idag..men ändå...jobbade i Norrland..boddepå hotell och fick traktamente..en dålig kombination..käka pizza och drack öl..kunde inte träna hockey eftersom jag var i Kramfors och jobbade till åtta varje kväll och sen på fredag hem fort som fan 50 mil till Malung och hinka öl..

Missade Barcas båda mål ikväll..förbannade kanalsurfning..igår missade jag Real Madrids alla 3 mål..kanske ska ta ur batterierna ur fjärren..

"American rebel that's me
Living large & living free"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback