Spinndoktorn tar emot..

Guds raseri kommer att drabba er som tvivlade (jag ska ta ett snack med Vonsan)..klart jag kom upp i tid för att hinna med spinning idag också..fast det tog emot lite..

Är jag inte väldigt stel idag? Vad var det där, var det träningsvärk? Har jag verkligen sovit ut? Men, jag kom upp..satt bredvid en blond gudinna med vacker kropp..gjorde nog ett bra intryck där jag satt och flåsade..

Idag kom han..första gången hittills under min spinning-karriär..ni vet vem jag talar om..han som..som..har outsägligt dålig smak...cykelbyxor..tajt cykeltröja..det ser för jävligt ut på den manliga delen av befolkningen..fast det verkar som om han glömt de speciella cykelhandskarna? Ni vet de där med avklippta fingrar..som (o)coola killar har när de kör Nissan Primera och lyssnar på "Moviestar"..så han kanske inte är helt förtappad än..vi måste nog ha en sån här..vad det nu heter..som man gör med alkisar..intervention..eller vad det nu heter??

Jag har sagt det förr och jag säger det igen..dyker jag upp med såna kläder hoppas jag att ni bankar skiten ur mig..

Idag var första gången som instruktören inte var överviktig..vet inte om jag ska bli glad eller orolig när instruktörerna bär på mer extrakilon än mig..

Glad för att det visar att verkligen vem som helst kan köra spinning..
Orolig för att det visar att spinning kanske inte är det som behövs för att tappa kilon..som ju trots allt är huvudmålet för mig...det och få upp flåset för att orka med hela Götgatan på en kväll..

Även Al Bundy tränade upp sig i ett avsnitt och gav Peg en rejäl omgång i sänghalmen..nu har jag bara mig själv att ge en omgång där, men det kan vara lika bra att vara förberedd ifall det skulle dyka upp någon blind, dövstum tös med dålig smak..

Nu är det dags för en av de värsta sakerna jag vet..jag har aldrig genomgått någon, men jag gissat att en prostataundersökning är värre..ha en doktor som trycker in sin näve i ändtarmen..i alla fall...det är dags att dammsuga..trots min ynka 34 kvm är det här värre än att kliva upp och gå till jobbet på måndagar..jag lyckades fila mig ur det igår, men idag måste jag...jag förstår att ni lider med mig..jag tar gärna emot medlidande i detta ett av mina ömkligaste ögonblick...jag vill inte, men jag måste..fan..

Iofs jag kan fortsätta att skriva tills det är dags att göra middag..Pallar jag att skriva på detta inlägg i 5 timmar till?? Hur många tecken får man ha i ett inlägg??

Äh, skitsamma..pallar min manlighet med att gå på spinning bör jag väl fixa en förbannad dammsugare också..tro nu bara inte att jag är mindre man för det...tveksamt om det går..

"Du ska inte gråta pojk för du ska bli som jag
och förhoppningsvis bli utlandsproffs nån dag"

Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Herregud, du är en kvart från fanatism :o)

Postat av: Jerk

nedräkningen har börjat :)

2006-01-29 @ 20:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback