Tävlingar & Hjältar i TV-livet??

Har Big Brother på i bakgrunden..tänkte jag skulle skriva något dräpande om årets deltagare och såga programmet..men men..nu måste jag byta kanal..när tjejerna gick in i x-rummet sprack trumhinnorna av deras skrik..jag måste alltså börja lära mig teckenspråk...

Förra året tittade jag ungefär totalt 10 minuter..hade blivit ännu mindre om det inte var så att jag bläddra på tv:n och en tjej satt och smörjde in sina bröst när jag kom till femman...blev nog kvar i 5 minuter...de kvarvarande 5 minuterna var då jag kollade om det skulle komma några fler bröst i rutan..

Finns en viss risk att samma sak händer i år..hoppas att jag ska vara stark nog att inte titta..

Å andra sidan är det billigare än att porrsurfa, så vi får se..det var trots allt mycket blont där..inte för att jag är fördomsfull (just)...men...

Ååh, fotboll på tv4+...nu känner jag mig lite mer manlig igen..

Förresten..tycker SF ska lära sig lite av SJ (jo faktiskt, förutom att komma för sent kan SJ en del annat också)..jag skrev in min mailadress för att få bekräftelse på min bokning igår då jag gick på bio..gör man samma sak hos SJ kommer mailet sekunden efter det är klart...SF skickade mailet till mig kl.17...filmen började 20 minuter senare..och hur fan skulle jag ha hunnit då?

Tur som är att jag inte behövde bokningsbekräftelsen..(en liten tävling..hur har jag vaskat om orden så att det inte blev som det ska??..vinnaren slipper 1 besserwisser-kommentar från min sida..)

Känns i benen att jag kört två pass i helgen..jaja..nu råkar jag vara den mest otränade i hela lägenheten..redan när jag var aktiv hade jag uselt flås..i hockeyn gjorde vi nåt Cooper-test..vi skulle springa 3 km på tid..enligt det testet hade jag kondis som en 70-åring..lysande..det var ändå 10-15 kilo sedan..det är ju tur att jag levde på min bollkänsla..schup..och Ronaldinho är en medioker spelare..

Gunnar Svensson..en sann hjälte..nu måste ni hitta mig snart..jag är nyckelkompetens på företaget...Gustav Svensson är inte heller helt bet..går vi internationellt har vi alltid Al Bundy..snacka om att lida sig igenom livet..

Det är klart Gustav tror ju att han är något...han jobbar ju för staten..de andra två är bara sorgliga figurer som gör allt för att överleva..

Okej, citatet nedan..vem & varför? Vinnaren får en svettig tröja använd under mina spinning-pass..

"I guess every now and then a guy who drives a Dodge likes to close his and imagine it's a Ferrari"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback