TV- min vän i tillvaron

Börjar bli många, långa & tråkiga inlägg nu..har helt fastnat för bloggandet..min tid på jobbet går åt att tänka på vad jag ska skriva om i nästa inlägg..tyvärr brukar de lysande idéerna försvinna ur huvudet innan jag fått ner dem på pränt..trots allt måste jag jobba också..skulle behöva en lottovinst..eller en rik fru...

Är övertygad att om jag bara blir rik kommer jag att bli lycklig..smal också..om inte annat så borde töserna flockas..eller åtminstone borde det finnas någon gold-digger ute där som inget hellre vill än att kela med en överviktig ölstinkande karl med pizzaflottiga fingrar..

Har suttit lite framför tv:n ikväll (surprise!!) och funderat (men det va i alla fall överraskande)..tillhör dem som anser att tv:n inte är fördummande..snarare utbildande..jag menar om inte alla dessa dokusåpor fanns..vad skulle jag då veta om den kvinnliga anatomin??..skulle jag fortfarande inte tro att det var insidan som räknades och inte den läckra utsidan??
Är det någonting jag lärt mig är det att med ett vackert utseende kan du få den du vill ha..den fantastiska insidan kommer max 3:a..sedan får de stå vad de vill i kärleksspalterna..
Vidare är jag övertygad om att den relativ bra engelskan som pratas här i landet härrör från det faktum att vi inte dubbar filmer och tv-serier..
Hur skulle man vetat att det ser riktigt coolt ut att röka och ta sig en whisky om vi inte sett Mike Hammer eller Bogey på tv:n??
Skulle jag ha upptäckt att min lägenhet var ''flyttstajlad" vid visningen om jag inte sett Äntligen hemma?? Högst otroligt..
Skulle jag drömt om att sitta på fönsterblecket i nätbrynja och spela saxofon samtidigt som jag tömmer det sista ur min flaska Jack D's tidigt på morgonen om jag inte tittat så mycket på tv?
Som ni ser...tv:n är en sedelärande uppfinning..som dessutom funkar ypperligt som barnvakt tidiga morgnar då min dotter inte förstått att det är helg...

Däremot kan jag hålla med de som tycker att tv:n är förslappande..i min aldrig sinande törst efter kunskap har jag inte haft tid att storstäda min enorma lägenhet (34 kvm) på väldigt länge..jag har inte heller hunnit rensa den gamla datorn på filer och spara de jag vill ha kvar trots att jaf köpte min nya dator i början av september..men men det kommer nog snart..är övertygad om att jag nu när jag köpt gymkort även kommer att få tid över att rensa datorn...

Gymkortet ja..Fru Bodin sa förra veckan att det skulle ta 2 dagar innan jag kunde hämta det på F & S, men idag när jag efter 3 arbetsdagar gick dit, så hade det inte kommit..ytterligare ett bevis på att det inte går att lita på fruntimmer..

"Bättre med tur i spel än i tur kärlek, för kärlek kan man köpa"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback