Vuxna människor och annat elände

Nu får min dotters mor ringa bäst hon vill på mobilen...jag tänker inte svara ändå..eftersom jag glömde den på jobbet...igen...blev lite stressad då Håkki var på väg samtidigt...trodde jag skulle kunna få skjuts hem..men den fan skulle iväg och träna..

Ingen träning för mig idag..känner av mina pass från i helgen..så här mycket har jag inte rört mig sen..sen..tja..sen den gången jag lyckades med både en kk och senare på natten även hennes kusin..javisst..vidrig manstyp..i know..å thank you...det var svunna tider...och svunnen kropp skulle man kunna säga..nu ska den tillbaks...imorgon är det innebandy..

På onsdag är det avskedsmiddag för Nadine, 19, ska bli skoj..får se vad chefen hittar för ställe att gå på..fick stoppa honom från Thai-båten idag..den är tydligen stängd till mars eller nåt sånt..Crazy Horse verkar vara ett kul ställe..hur fan kan en SSU-odförande gå till ett så sunkigt ställe?? Visst, jag har själv varit där några gånger, men jag e ju en sunkig typ..billig planka+öl..

Curlinggrabbarna och jag brukade gå dit under DM..när de kvalificerat sig för RM, sen parta vi som fan på lördagen och medan jag låg hemma med bakfylleångest på söndagen spelade de DM-final..och vann..varje gång..till den här säsongen sprack laget och DM-sagan var all..alltså laget fortsatte med två nya spelare, men magin var bruten..jag tog med dottern dit (hon ska bli idrottsintresserad) och de förlorade sin första match någonsin i DM..

I elitserien kom de 6:a i år...en sådär säsong får man säga..det gick i alla fall bättre för dem jmf med vårt senaste VM-lag..de kvalar för att få stanna i elitserien..snacka om backlash..undrar om guldhandlaren funderar för mycket över pokerstrategier istället för på curling??

Känns jobbigt detta, men livet känns helt okej just nu..känner inte riktigt igen känslan...och varför känns det såhär?? Jag är fortfarande sexuellt frustrerad..på den avdelningen har det inte hänt något..grannen har knappt varit hemma..jag kan väl inte ha kommit ur depressionen pga ett par spinning-pass?? Det vore skrämmande...liksom..kommer det här att påverka mitt skrivande (förhoppningsvis till det bättre då..har inte skrivit en rad på århundradets deckare på ett år..)...men seriöst..ska jag bli en sån här lycklig bloggare, som man bara inte orkar läsa..för vem fan vill veta att nån annan har det bra (Vonsan undantagen..hon ska alltid ha det bra..)..det är dessutom allt som oftast urtråkigt att läsa om dem..de skriver bara bajs...

Det är som det här människorna som har landat i sig själva..känner sig trygga med sitt eget sällskap...i regel tar de sig själva på alldeles för stort allvar så man bara inte orkar lyssna på dem..nickar lite å säger..ja, så bra..vad trevligt..kan du nu vara snäll och skjuta mig eller hälla upp en mega-grogg för ditt jävla tjatter tröttar ut mig...vuxna tror jag de kallas...

Skönt man aldrig blir sån..

Hon, 33, gift, barnledig..hon är sån vuxen..ibland glömmer hon sig och är trevlig..men typexemplet är på julfesten..jag bär två såna här plastarmband som var så 2005 (varför hänga med när man inte vet vart vägen går??)..ett grönt & ett vitt...nej..det har inget med cancer eller fattigdom eller nåt sånt att göra..det är mycket viktigare än så..det står "Älska Hammarby" på dem..iaf..vi satt vid samma bord och hon
"E inte du lite för gammal för såna där"...svaret skulle givetvis varit
"Är inte du lite för gift och för mycket mamma för en sådan urringning..om vi nu ska köra ett fördoms-race"..men det kom jag på att säga för en vecka sedan ungefär..ca 6 veckor sent alltså..ingen skräll kanske..hjärnan är antagligen inlindad av fett precis som resten av kroppen..

Barnslig som jag är njuter jag av att jag spöade skiten ur henne i företags-jeopardy på julfesten 2004..jag vann så överlägset att jag knappt fick svara på slutet..och hon är en sådan dålig förlorare (alla som har det minsta tävling i sig är det..säger de något annat ljuger de..) att hon blev riktigt sur på slutet..tihi..som jag skulle skrivit om jag inte varit så mycket man (just pretend..please!!)

"Du borde leva livet, men du söker något annat, idiot"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback