We all live in Future world

Jag visste det..idag kollade jag upp om mina misstankar stämde angående mina sena ankomster till jobbet...mycket riktigt i februari ifjol hade jag samma problem..dök upp sent och fick ofantligt med minus i flexbanken....så min februari-ångest kom tidigt i år..redan i januari...betyder det att jag snart är av med den eller har ångesten utökats till januari också?? Hoppas verkligen att den bara har tidigarelagts..annars blir det jobbigt...ett problem blir väl OS...hur fan ska jag kunna koncentrera mig på jobbet då??

Idag var det innebandy med jobbet igen..skönt att fadäsen i söndags inte upprepades igen..ikväll var jag Mr Sniper..red hot scoring machine..kändes bra..tyckte jag missade väl mycket ändå, men en hel del gick in...Nadine, 19, råkade trampa på mig också..kändes bra..den tösen får göra vad hon vill med mig...

Förra veckan hade vi månadsmöte och Fru Bodin påminde oss om att det är dags för det förhatliga utvecklingssamtalet..varför har man det i januari-februari?? Du är som mest deprimerad just då och ångesten har dig i ett järngrepp...frågade min chef och han bara "så att det inte ska ligga för nära lönesamtalet"..men alltså..det som någon säger åt dig i ett utvecklingssamtal hinner man ändå inte göra något åt innan det är dags för ny lön...vore det inte bättre att ha utvecklingssamtalet senare då? Typ i maj..och kanske se till att de nya lönerna blir klara till första april som de ska..har du det i maj så slipper du gå in dit med den vanliga ångesten..det räcker med att man har ångest för utvecklingssamtalet..

Och vad tror du att du får för lön om du är ärlig och talar om att du letar annat jobb..för att din personliga utveckling har hamnat i en återvändsgränd på företaget du är på..delvis för den miserabla lönen du har..och man ska inte prata lön på ett utvecklingssamtal...suck..blir ytterligare en plågsam timme i mitt alltför plågsamma liv...oh nej, vi hade ju det där uppföljningssamtalet i höstas också..då jag sa rent ut att jag letar jobb uppe i skogen för jag är så less på jobbet och storstan...

Vilket jag verkligen var..förstå mig rätt..jag älskar Stockholm..speciellt Södermalm, men så fort man tror att det ska komma lite flyt så spottar STHLM mig rätt i ansiktet och trycker ner mig i dyn igen..back to the gutter..

Det lär alltså komma upp...det och den dära excelkursen vi talat om de senaste 3-4 åren..problemet är ju tidpunkten för utv.samtalen...när jag är som mest less..min andra period på året då jag är less på nästan allt är när det är dags för uppföljningssamtal..säkert jag tar tag i att leta någon excelkurs då..

Winona Ryder..om hon kommit över sina snatteriproblem har hon en chans hos mig..ja, hon får vackert flytta hit också..här krusas det inte bara för att hon har underbara rådjursögon..

Har ni sett Telia-reklamen?? Ja, det är klart ni har...kanske inte storebror då om han läser detta..stackarn har bara ettan och tvåan...känns som om jag har warpats in i framtiden och ser mig själv om 15 år varje gång jag ser den reklamen..så det är antagligen dags för en son snart...

"Nej, nu måste ni hitta mig. Jag är nyckelkompetens i företaget"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback