Office trash-talk...

Fan..idag har jag jobbat..kom på en lista på utgående artiklar som jag skulle göra åt en på jobbet för några månader sedan..har inte hunnit sedan jag lovade honom...det tar lite tid..först lägga in artiklarna i en excel fil, sedan lägga in beskrivning, ersättare, status, lager, krossköra med Ericsson nr...det tog lite längre tid än jag tänkt, men å andra sidan så har tiden gått lite snabbare..

Fick reda på att Gnagar-Lasse ska sluta idag också...alltså att han ska sluta..men inte riktigt än...han ska va pappaledig först...funkar bra detta...ju färre vi blir på företaget desto mindre får vi veta...

Som att Björn från Schweiz ska upp hit och jobba i tre månader..fick reda på det av en slump igår...sedan sitter det en som har vetat om det sedan maj...Björn kommer samma dag som min semester är slut..

En semester som jag bara är en dag ifrån att börja...vid den här tiden imorgon sitter jag med en öl i min hand (japp..jag har glömt mina ångestnätter tidigare i veckan..som en guldfisk är jag..)...

Å andra sidan..GKAM:en frågade var jag skulle vara på semestern..om det skulle bli kris och så...dumt nog sa jag att jag är i sthlm sista veckan...mutter mutter..snacka om att skjuta sig själv i foten...tror ni jag får högre lön om jag ställer upp någon dag sista veckan?

Näe trodde inte jag heller...

Nähä..ska åka till Bajen-shopen och köpa lite presenter till dotra nu..en Bajen-flagga och kanske någe mer...ska bara köpa en innebandyklubba så är jag klar sedan (någon mer än jag som tror hon blir lesbisk??)..

Har beslutat mig för att börja varje svar med ett nej i fortsättningen..kan jag inte spela som en elitidrottsman kan jag väl iaf prata som en..

Tänkte försöka skriva lite mer patetiska rader om the Sunne girl senare ikväll...öppna en flaska rött och dikta på eller någe...

Nä..over and out

"Ååååh Heja Bajen
Heja heja heja heja Hammarby"

Jerk

Kommentarer
Postat av: Jerk

särskrivning på excelfil..hur jävla svårt är det att stava egentligen...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback