Krillan FC vs Malung FC 2-0 (1-0)

Jerks avgång som coach verkar inte ha hjälpt Malung FC, de harvar även denna säsong i bottenträsket. Tråkigt för Malung och tråkigt för supporterklubben som anade en viss positivitet i förra matchrapporten..den är som bortblåst nu och allt är nattsvart igen..det är lika bra att börja knarka...så slå upp whiskyn så kör vi en matchrapport till..

Denna match tog Fredda Keane på sig coach-rollen eftersom han inte kunde delta pga av en stukad handled (be mig inte förklara logiken i att en stukad handled hindrar någon från att spela fotboll..vi nöjer oss med att han inte kunde..ok??). Tyvärr visade Fredda samma fingertoppskänsla på som utanför planen och vi gick hem utan poäng till stor sorg för min dotter som såg sin pappa försöka spela fotboll för första gången (dumma gula som gjorde mål på er, pappa..)..

Hon verkar dock inte fråntagit mig någon hjältestatus än, trots en bedrövlig insats..så med tanke på hennes kunskaper om fotboll är risken fortfarande överhängande att hon väljer något annat lag än Bajen...

Matchen?

Nja..vet inte...vi ställde Gnagar-Lasse i målet eftersom vår Jonas var bortrest..Gnagar-Lasse visade att hans diet under vintern hade gett resultat och han stod i vägen för det mesta..målen fanns det inget att göra på..
Vårt nyförvärv Daniel P från Väsby..jaja..han e från kommunen vår, men bor i Väsby nu...slet på sin backplats (det var kul att se nån från Väsby jobba..jag har aldrig gjort det förut..) och Fredda Keane började bli rädd för att det var fel vecka att simulera skada..men så försökte Daniel rensa och eftersom han e från kommun tog den givetvis på en av de dumma gula spelarna och studsade in i mål, Fredda andades ut och såg fortfarande en chans att få vara med i startelvan nästa match, sen blev det halvtid..

Här gjorde Fredda shackdraget som skulle hjälpa oss till framgång och vi bytte system från 2-3-1 till 1-3-2..

Jerk ryckte (paus för skratt) och hann precis fram och peta bollen innan målisen dök upp, när Jerk låg ner ropade han på straff och de dumma gula spelarna skrattade och sa, jo..du lär väl försöka man vet inte med den här domaren..
Sen snubblade Jerk fram på mitten en gång och sköt ett skott mitt på målisen också..kommer inte ihåg så mycket mer..Gnagar-Lasse sa att det var ett 2 mot 1 när Krillans andra mål blev till...Ugge blev lämnad ensam väldigt mycket i andra halvlek, men klarade det oftast..hade han klarat det varje gång hade vi bara fått stryk med 1-0..
I andra halvlek blev det lite bättre bollkontroll, men jag själv är inte alls förtjust i spelsystemet vi hade då..nu var jag på topp, så det var ganska okej för mig, men själva systemet gör att det antingen blir tokoffensivt eller ultradefensivt..känns som att det inte blir någon balans...

I bilen efter matchen tyckte Thunberg att vi måste löpa mer, så blir det bättre..Jerk protesterade och pekade på innebandylaget där han, Kenny & Jonas var överlägsna i poängligan och absolut inte de rörligaste på planen..alltså positionerna måste bli bättre..om de hålls så får vi automatiskt folk där de ska vara och kan hjälpa varandra utan att tokspringa hela tiden..

Spelarkritik? Gnagar-Lasse skötte sig i målet..och Daniel var en positiv överraskning..men det e klart e man från Transtrand socken kan man fotboll..

Malung FC’s mål: Ja du, det är alltid lika roligt att skriva detta..
Man of the Match: Under några magiska minuter i första halvlek gjorde Kenny allt rätt, position, pass, dribblingar. Han såg ut som en fotbollsspelare som förirrat sig ner till Långbro IP..så han får det..

Nästa match är på måndag den 12e juni kl. 19:30 mot Orpen Sthlm. Vi har revansch att utkräva (som på alla andra lag förutom Kollektivet..) så jag räknar med en enorm uppslutning från både spelare och fans..

Forza Malung FC!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback