VM & förnedring...

Hur kunde Jonson få starta egentligen?? Är någon överraskad att han sög? Frågor som jag måste ställa dagen efter..att en så talanglös fotbollsparkare får starta en VM-match? Jag förväntar mig att FIFA på något sätt kommer att straffa Sverige för den förolämpningen mot världens största sport..

Fan, jag hade gnällt mindre om han satt in Micke Nilsson eller Daniel "sidledspass" Andersson...

City ger honom otroliga 2 globar..samma som Chippen!!! Tror det är dags att stänga baren på pressläktaren nu...Chippen presterade mer när han sprang in på plan än vad Jonson gjorde under sina 50 minuter (tänk 1-0 målet, vem joggar ut mot Cole?)..släpp det, släpp det..

Trots att vi slängde bort de första 45 pga en man kort, så fick vi oavgjort med mersmak..lite halvnöjd är jag...match igen på lördag och nu har uppringningen börjat..måste hitta någon som är kvar i stan och tycker att fotboll+öl är en vinnande kombination..

Annars blir ju midsommar extremt torrt i år...sitta inne och titta på fotboll är det tänkt...

Hade ett litet uppföljande lönesamtal med chefen..näe..vi har gått igenom poängen och blablabla du har samma poäng som den polska städerskan..sorry..det e ju det här med inställningen också...jovisst..så om jag går omkring med ett falskt leende dagarna i ända så får jag 200 spänn mer..då kan det vara..sen var det om mina tider..även om han sa att de senaste veckorna har de nästan blivit för bra???

Å så prestationen då, den kunde varit bättre...det är här jag visar att jag inte ska förhandla för mig själv..jag nickar lite...5 timmar senare sitter jag hemma i soffan och då kommer det...Prestationen? Jag har tagit över som Key user på Sales.net, tagit på mig engineering support, vi hade 80% fler förfrågningar 2005 och ändå sänks den genomsnittliga svarstiden med 2 dagar eftersom jag tagit över mycket av kalkylerandet från HK. Vad ska jag göra för att prestera?

Det är därför jag gnäller när ni återigen ger mig mer att göra..jag hinner inte med mina uppgifter idag om jag bara ska jobba full tid, jag kommer att tillhöra dem som alltid jobbar över och för vad? peanuts. Det vore bättre om ni tog bort några av de uppgifter jag har så jag kunde jobba extra på Donken..då kanske jag hade någon krona över någon månad iaf...

Fast som sagt det kom ju lite sent..i rymden kan ingen höra dig gråta...

Nåja, lön idag...och de har dragit lite för mycket skatt..nån hundring...känner för att klaga på det, men orkar inte...

Ann på jobbet diskuterade lön igår också...M-tanten går snart på mammaledighet och de vill att hon ska ta över hennes tjänst under tiden...hon vägrar om  de inte höjer lönen under tiden..företaget är som vanligt samvetslösa kapitalister..någon som är överraskad? Hoppas hon står på sig..

Roliga är att hon tänker på samma sak som mig under månadsmötena..när de visar diagrammet på overheadkostnaderna och säger att vi även denna månad ligger under budgeten på dem...då tänker vi båda "Ja, men det är ju för att ni betalar oss skit!!"...ska försöka sluta gnälla på lönen nu, men är jag kvar nästa år får jag fan kalla in facket...

"Staten och kapitalet de sitter i samma båt,
men de är inte de som ror så att svetten lackar
och fiskar som kittlar
kittlar inte heller deras feta nackar"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback