A trip down Memory Lane

Ingen dotter blev det till helgen heller..det betyder att jag kan träna kärringspinning under helgen...kan också gå iväg med tidningarna till pappersinsamlingen utan att riskera ett tretimmarspass vid lekparken..det hade hänt annars...garanterat...men dotra, det är så isigt där nu...uääh..jag hatar dig...sedan står man där och knuffar på gungan...ibland undrar jag om hennes intresse för Bajen bara är för att linda mig runt sitt finger...i så fall gör hon det bra...men, det ärväl en kvinnlig egenskap antar jag...åååååååh så bitter man kan vara idag då!!

Pigga upp med något från jobbet..ja just det Ida upptäckte något idag..hon börja gapflabba..när jag undrade vad det var..peka hon och sa ditt skägg...ja...du har pudersocker från semlan i det...näe...det är vitt där...då skrattade hon ännu mer..så jag tog rollatorn och gick ner till färdtjänstbilen för skjutsen till långvården...

Får nog börja träna dubbla pass så att jag kan raka av mig skägget snart...ser ut som Paggan..fast jag är längre...men det döljer ju någon haka iaf och så länge min träning inte gett nog mycket resultat känns det vettigt att ha skägget kvar...blir ändå ingen utgång den här månaden...pengarna är i princip slut..trots att det blir en mindra helg med dotra...just det..då hinner jag gå på Bajens damer på söndag..innebandyslutspel be there...hade missat det annars eftersom dotras buss går mitt i matchen..

Anna, tycker inte heller om skägg...hon tyckte jag skulle ansa det iaf...men nope..vildvuxet är det nya svarta..även om det finns ganska mycket inslag av grått..

Snart har det gått ett år sedan jag spenderade en natt med en vacker kvinna...ja, spenderade en natt med en kvinna överhuvudtaget...sex? Nähä du..det var ännu längre sedan...jag kommer ihåg det väl..Palme hade just tagit tillbaks makten från de illasinnade borgarna...eller minns jag fel?? Det kanske var kärnkraftsomröstningen??..är i alla fall helt säker på att vi hade haft omröstningen om högertrafik...

Nu ska vi titta på Earl..en favoritskådis..be there or be square!!

"Kanske nöjer du dig med vilket jävla skitjobb som helst
Du bara bryr dig inte alls. Det får gå som det går
Vad ska du bli??"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback