Han är tuff, han är hård, han är Mr Cool...

Melodifestivalen avhandlas av samtliga andra bloggar, så...hmm näe..ska försöka stå emot denna gång..

Kände mig duktig idag...har tränat, dammsugit och tvättat..lyckades komma ihåg sängkläderna denna gång...tvättade mitt Bajen-duschdraperi också...skulle strukit och diskat också, men blev väldigt trött...så jag tänkte vila lite på soffan...två timmar senare kändes det helt onödigt att stryka och diska idag..får göra det imorgon...har ändå inget att göra innan det är dags för innebandymatch..

Dålä IBK ska spela igen...får se om jag lyckas göra mål den här gången eller om torkan ska fortsätta även på plan...utanför plan har den orsakat missväxt i mer än ett år nu...den är så enorm att vi måste kalla in FN snart...Läkare utan gränser visade sig ha vissa gränser för vad de ställer upp på, så de får jag sluta hoppas på...vet snart inte vart jag ska vända mig...

Man kunde tro att Frälsningsarmén skulle ha viss förståelse, men de bara viftade med den goda boken...jävligt god i mitt tycke...om gud vore så god skulle grannen knacka på och be om lite socker..när jag säger att jag inte har något hemma svarar hon "Jodå, jag ser massor med socker" sedan smeker hon mig lätt över kinden och böjer sig fram för att kyssa mig..

Finns ingen mening med att gå i kloster heller..jag bor fan redan i ett...ingen säger något och ingen får något...vad saknas..böner?? Ber jag varje kväll (Käre gud, gör mig smärt och smidig samt ge mig lite action)...skulle vara munk-frisyren då...fast den kommer väl också så småningom..då jävlar ska ni se en som får brudar...det lilla hår jag har kvar är grått..magen är stor som hos Lasse Flinckman..min karriär är på samma nivå som när jag va 22 och jag är bittrare än den gulaste citron...då får jag säkert lite action..

Vägde mig idag...hoppades något skulle ha hänt, men nej nej..inte ett gram mindre..ska ändå ge kärringspinningen våren (om den väl kommer någon jävla gång) ut...händer inget då satsar jag på spånken och ragga på riktigt fula brudar...sådana som...som....ja, ni vet riktigt fula..som får följa med sina inte fullt så fula väninnor ut enbart för att hålla i handväskorna medan de får sig ett på toaletten...

Känns som om jag får gå tillbaks till min gamla plan...flytta upp till skogen, köpa hund och bli surgubbe på heltid...

Shit, han är tillbaks tänker ni nu...den sura, bittra, överviktiga Jerker vi lärt oss att skratta åt...njae...det känns ganska bra faktiskt...är inte särskilt deprimerad...varför skriver jag då ett så bittert inlägg?

Hmm..vet inte..det bara flödar ur mig..ut genom fingrarna ner på tangentbordet och upp på skärmen...känns mer naturligt...det glättiga glada känns inte riktigt som mig...inte på skärmen..

IRL kan jag vara glad..mja..bitterheten kanske ligger där hela tiden, men jag är betydligt trevligare än vad jag ger sken av på nätet...eller fan vet egentligen...ska jag försöka sälja in mig som en trevlig kille nu??...då kan jag lika gärna stanna i klostret...jag är givetvis en bad guy som inte bryr mig om lagen...jag är lagen...jag är cool...ständigt klädd i svart och har den svarta skinnjackan ständigt på vilken årstid det än är...solglasögonen tar jag aldrig av mig...

Nu'rå...det borde stå tjejer i klasar när jag kliver ut ur porten imorgon...ni är välkomna att följa med då jag går med tidningarna till pappersinsamlingen..

"För älskar du livet
så lev det med mig
Vi fångar vår dag som den är"

Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Äh, deppa inte nu. Du vet ju hur mkt jag uppskattar din glada sida :o)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback