Mycket Disney nu..

Skickade ett sms igår kväll till Musse...om att hon var med i min blogg...kändes som en bra idé då..fick svar i förmiddags..hmm..det kanske förklarar mitt goda humör?

Iaf..efter att jag skickat henne länken hit insåg jag att det kanske inte var så smart..ja, eller va fan...det är inte så att det finns någon möjlighet att jag får mindre kärlek..

Kärleken till henne känns som den riktigt rena kärleken...den där man unnar den andra all välgång och lycka..inte den ägande kärleken där man vill ha kolla på varje steg hon tar...frågar ut henne vad hon gjort och vart hon varit..när hon gått ut till köket en vända...den kontrollerande..den som med sin kärlek dödar kärleken..till Musse känner jag bara ren kärlek...är hon glad blir jag glad...är hon lycklig i sitt liv gläds jag med henne...är hon framgångsrik blir mitt liv bättre...

Jag tror att vi träffades första gången på Bullsjön (Malungs camping)..det var något kalas där och Mange var ihop med hennes kusin (Glamour-Anna)..gissningsvis (men bara gissningsvis..det var alkohol med i bilden..) kan jag ha stött på henne..hon är som sagt vacker...frågat lite..vem hon är...vad hon gör..vi pratade iaf...sedan visade det sig att hon gick på samma skola som min lillebror (Forsmarks..rena pluggskolan, men lillebror var tydligen den sämsta eleven där just då...) så vi bestämde att hon skulle hålla koll på lillebror, så skulle jag uppdatera henne om livet i Malung..så gick det till när hon blev en läsare av Maltes skvallerspalt..

Första mailet till henne gick inte så bra..hon hade skrivit en adress som gjorde att mitt mail gick ut till alla i hennes klass...lite pinigt..

Sedan dess har VH (Vår Hjälte) jagat henne i alla år som Maltes Skvallerspalt levde...utan lycka..men men

Nåja...sist vi sågs var på Eken bar...hon stod i andra änden av baren..bartendern tyckte jag fått nog att dricka sa han när jag skulle beställa...va?? Ja, hon tjejen därborta tycker det..så pekade han på henne och hjärtat fylldes åter av värme...skrek ut hennes namn och sprang (okej, jag vet att jag envisas med att skriva det, men ni förstår it's a figure of speech..) genast dit...

Undrar om hennes tungpiercing är kvar...

"High on diesel and gasoline, psycho for the drum machine
shaking their bits to the hits
Oh, here they come, the beautiful ones, the beautiful ones"

Jerk


Kommentarer
Postat av: /Dr.Gonzo

Du undrar om hennes tungpiercing är kvar...Jag kan säga så mycket som så att...jajamensan - fantastiska saker det är.
Fuck off....Jerk!
...men tack för citatet, det är vackert - poesi....

2007-09-28 @ 21:09:40
Postat av: Dr.Gonzo

wuuuuahhhhha, Don Quitote, mister Offside Dr.Angelo my ass in da hoel, not yet completed mission in tha face.
/Voff

2007-09-28 @ 22:49:04
Postat av: Jerk

eeeh va?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback