SMS är ett satans otyg..

SMS kl.12:33:
Idag vid 16.45 så är det premiär, samling vid Medborgarplatsen för en AFTERWORK öl i solen. bara höra av sig jag kommer vara där :)

I tre timmar har öltarmen bråkat med hjärnan nu...argument som..det är bäst att träna inför nästa helg, vill ju inte få kramp redan på fredagen...men du ska ju träna imorgon?..bara en öl gör ju inget...när drack du en öl sist??

Jävla Pitan...

Öltarmen har segrat...han hade vädret på sin sida också..så nu bär det hemåt för ett snabbt ombyte och lämna väskan..sedan är det dags för öl...hoppas det blir så pass lugnt att jag orkar träna imorgon, men man vet aldrig...som ni kunde läsa i ett tidigare inlägg så är min karaktär inte den starkaste då jag väl smakat på gudarnas nektar..

Måste hämta solglasögon också..lär vara mycket att stirra på..behöver kanske haklapp??

Nu börjar det kännas i magen..var nog ett riktigt beslut..känner förväntningarna stiga...ikväll får jag..nej, just ja..ska bara ta en öl..eller två kanske..men sen ska jag gå hem..vara duktig och vuxen (men snälla, tror du på det själv??)...

Nej..nu är jag så suuugen...hmm...kanske tur att jag inte tjänar mer med tanke på hur lätt jag är på foten när det kommer till alkohol? Iofs..är lätt på foten annars också..

Idag kan vem som helst få mig...enda kravet..större bröst än mig..samma krav som förut..men det borde blivit lättare..nånting måste ändå träningen gett...

Vad skönt att jag inte har enorma förväntningar på denna eftermiddag..hade kunna bli jobbigt annars..

"Fredag, dags att supa. Lördag, samma sak
För jag vill va som andra och göra som de gör
för vem vill göra bort sig och hamna utanför?"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback