En igel försöker suga blod ur mig igen...

Dotras mor vill låna pengar av mig för att betala av sitt studielån...hon är redan skyldig mig lite drygt 45000 för
1. En semesterresa till Malaysia (det strular med försäkringspengarna och jag måste betala resan nu..för 1,5 år sedan..undrar när pengarna kommer?).
2. Obetalda hyror (jag min dumme fan hade ställt upp som borgenär, hon åkte till Götet på semester istället för att betala hyran..kan du..jag mår så dåligt..).

Ska jag låna ut pengar igen? Mer? Även om vi drar av det på underhållet så innebär det att jag är skyldig mer pengar till banken...

Hon vill ta lån för att köpa en bil..hon har fått jobb i ett år i Båstad (fan, fan, fan)...så dotra blir väl kvar där nere...

Jag är visserligen godtrogen (ett par inlägg längre ner), men någon måtta får det väl ändå vara...1 dotter och 1 miljard i underhåll räcker gott..

No more sugar for you...this store has closed (varför fan kommer jag inte på några coola repliker nu när jag behöver dem..)..

Hon får väl fan göra som oss andra..anpassa sig till situationen...jag har inga pengar..alltså..det blir ingen ny vinterrock eller nya dojor..so be it...

Hon har en pojkvän..hon kan gott slå honom på pengarna...jag har gjort mer än nog för henne och min dotter pga min godtrogenhet...(ja, jag älskar min dotter..och ja..jag älskar när hon är hos mig i sthlm..det här handlar om att hennes mor gott kan växa upp lite nu när hon snart blir 30..)..

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback