Lång sammanfattning..

Skyndade som sagt till Liljeholmshallen...när jag kom till Liljeholmen sprang jag till donken (hmm var det därför du inte sprang under matchen?) köpte 2 cheeseburgare och en cola..var tvungen att få i mig något..hade ingen energi i kroppen alls..

Kom när det var ungefär 5 minuter kvar av första matchen...motståndarna skrattade..domaren hånlog..och håret hade bestämt sig för att ta en riktigt dålig dag (såg ut som han målisen i FC Z..världens största krull)..gjorde ett byte sen blåste domaren av..kanske min bästa insats någonsin..

Nu var det 30 minuter till nästa match...orkade knappt stå upp..

Dags för match...efter 30 sekunder gör jag mål..efter en minut stupar jag på mittplan..bryter ett uppspel, är på väg att få ett  friläge och försöker springa mig fri...benen förstår det inte utan lämnar inte golvet..tyvärr är överkroppen på väg framåt och jag stupar...ligger där som en strandad val och hela hallen skrattar...finner det vara läge för ett byte, så jag går av planen och skulle nog stannat där...sedan gör jag ingen glad..ja..det är väl ingen som gör någon glad i laget..samtliga spelar helt under isen...vi bjuder på 3 frilägen...jag går tokbort mig ute i ett hörn...Gabbe slår visserligen ett underbart pass till Jonas och han hänger den..men vi förlorar med 5-2..

Det var klubbrytarläge..men jag klarade av att behärska mig..sedan jag kommit hem har jag legat i soffan och varit sådär bakiskåt...riktigt jobbigt..

Försöker också bestämma mig om jag ska ha ångest för gårdagen eller inte..tror jag skippar det...var ute i sjöstaden med Kenny, Annelie, Gabbe & Elin..2 par och jag...när de gick hem tog jag taxi över bron..till Skanstull..taxichauffören släppte mig skittidigt...jobbig typ...slank in på Metro (fattar inte hur det gicktill..jag var aprak) och försökte få tag på andra att festa med utan att lyckas...fyllesamtal med Skinndrottningen..Metro stängde...insåg det lönlösa i att gå vidare, så jag gick in i porten bredvid och köpte hem lite nattamat..McFeast, strips och vaniljmilkshake..

Jag var på väg hem redan tidigare på kvällen..jag drack vin som om det vore öl och gick över gränsen en vända..mådde piss..men de stoppade mig och jag blev snart bättre...återigen..kanske det varit bättre om jag gått hem då..billigare iaf...

Kenny kom med ett fyllejobberbjudande..om jag minns rätt lät det intressant, men jag ska erkänna att jag inte riktigt kommer ihåg vad det gick ut på...skulle iaf behöva byta jobb tror jag..börjar gräva ner mig i negativitet och bitterhet...utan egentlig anledning...fast det är klart...bloggen blir mer underhållande..

Nu är det dags för mat...bryter en tradition...blir ingen pizza..måste laga mat så jag har matlåda imorgon...ingen pizza på en hel vecka..duktig Jerk..

/Jerk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback