Måndag, lycklig måndag...

Vilken dag idag...var uppe sent igår, så jag bestämde mig för att ställa alarmet en timme senare...tror ni inte på fan att hantverkarna bestämde sig för att det var en bra dag att komma tidigt då?

Yrvaken öppna dörren...åh fan..så här tidigt? (här inser jag att jag är priviligerad som jobbar på kontor)...flytta möbler..täcka dem med plast och innan jag hunnit iväg hugger de upp min vägg för att komma åt rören till elementet...suck..

Eller vad fan skriver jag..äntligen börjar de...snart har jag balkong...måste bara hitta någon att ha balkongsex med också..hmm...eller inte kanske..grannarna är väl nära här...

På jobbet var det ööh...jobbigt..

Stolt som en tupp över att ha festat med vackra jenter fra Norge (patetiskt jag vet..) visade jag upp bilden på dem för Mästerplaneraren..."Men, Jerker du ska inte umgås med sådana tjejer (läs vackra). Du ska umgås med sådana som är snälla och trevliga"

Men, de var ju det också..förutom att de var otroligt vackra...va fan..ska jag inte få allt? Då kan jag lika gärna fortsätta med porrsurfningen..slipper jag tjatet om disken iaf...

Tack för den utdömningen..sånt behövs alltid på måndagar då man redan är deprimerad som aldrig förr..

Sen kom jag hem...damm överallt...känns inte riktigt bra...någon som har en vindsvåning jag kan krascha i tills de är klara?

Och värre lär det väl bli...

Bajen vann över Västerås..något att vara glad över..nu när Mini inte ger mig mailadressen till Camilla..

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback