När katten är borta..

Känner mig okoncentrerad idag..svårt att göra något..är trött (ovanligt, det kan knappast vara orsaken?)..

Borde ta tag i..ja...hmm..ska nog göra en materialdeklaration snart..kul att färglägga excelfiler..typ..

Okoncentrerad var ordet, sa Bull...beror nog på de grova sexanspelningarna jag nyss fick i en kommentar..det är helt hopplöst att jobba nu..det är svårt att koncentrera sig i normala fall, men nu? Helt jävla omöjligt..

Inga chefer här idag heller..de är på strategi-dag..yup..imorgon kommer de pånyttfödda med sprudlande entusiasm försöker de sälja in ett nytt koncept till oss hjon..det här året var ledorden "Less complexity, more speed"..har verkligen fungerat..hastigheten för omorganisationer, nya rutiner och annat dravel har verkligen ökat..bävar för nästa års ledord..

Det positiva med att cheferna är borta är givetvis den frihet jag känner nu när chefen inte sitter på armlängds avstånd och som den kontorsråtta jag är passar jag på att utnyttja friheten genom att blogga (det kanske finns en anledning till att du är så bevakad normalt?)

Fast tillbaks till de sexuella anspelningarna..Let's talk about sex...jag fastnar visst där..likt ekorren i hjulet kommer jag tillbaks till  samma punkt gång på gång..(one track mind någon?)..

Sexuella anspelningar är kul..sex är visst ännu roligare har jag hört..dags för en fyra sekunders paus nu..sen en cigg..

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Nini

Min katt ska snart ut på lunch med sin bror, då ska jag oxå blogga =)

Postat av: Jerk

Det låter bra..ser fram emot att läsa det :)

2006-11-21 @ 13:14:26
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Nini

Måste bara läsa fler sura anon-inlägg i min blogg först =|

2006-11-21 @ 13:25:57
URL: http://badgirljournal.blogspot.com
Postat av: Jerk

Har sett dem..finner det ganska roande att läsa..lyckligtvis är jag en modern man så jag har ingen åsikt alls i saken..vilket gör att jag retar upp ingen..eller alla :)

2006-11-21 @ 15:09:36
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback