Nu e jag visst en player igen..

Ja, jag läser alltid dagens horoskop...ja, jag brukar alltid ha glömt vad det står innan jag läste klart serierna...men den här gången..

Här följer gårdagens horoskop i City (för Vågen):
"Det är viktigt att du ställer upp på något som din kärlek ordnar. Du får ta till alla möjliga nödlögner annars blir din partner väldigt besviken på dig."

Ja, det känns lite inaktuellt att blogga om det på en lördag, men lite ass-duty och ett gäng öl kom emellan..

Iaf...som jag tolkar horoskopet så har min kärlek fixat något att göra och för att jag ska kunna vara med måste jag dra en vals för frugan.

Va fan hände egentligen natten mellan torsdag och fredag? Jag gick och la mig som en sexuellt frustrerad och bitter singel och vaknar upp som en player med en fruga och en tjej på sidan om..

Hur gick det till? Framför allt, vilka är de? Det vore inte så lyckat om jag förväxlar dem..kyssa älskarinnan inför ögonen på frugan? Var är vigselringen? Söp jag bort den under natten, när jag trodde att jag sov?

Hur ska jag hitta dem? Lever jag plötsligt i ett parallellt universum? Är jag egentligen en "lycklig" trebarnsfar med villa i Bromma som sätter på barnflickan (som jag betalar svart givetvis) lite då och då? Vem är jag egentligen?

Här gnäller jag om brist på pengar och ömhet, samtidigt sitter min rika fru i sin negligé ute i Bromma och undrar varför jag inte kommer hem efter jobbet?

Horoskopet gav fler frågor än svar. Vet inte hur jag ska reda ut det, men tänker göra mitt bästa på Copperfield's ikväll...kanske, kanske klarnar det lite efter lite mat och ett gäng öl?

Nu ska jag bädda sängen innan jag gör mig vacker (läs duschar) utifall jag träffar på barnflickan och drar hem henne till övernattningslyan i stan..

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback