Öl, Pizza & Politik..

Fan vad HR e fräsch egentligen..ja hon, Caroline..född -72 tydligen..visst..gift två barn..Åkersberga..men för övrigt..en SKA på henne..

Däremot visade hon inte var hon stod när jag och den blonda GKAM debatterade..tydligen så gäller all borgarpolitik mig..som jag förstod..vi var överens om en sak..fler jobb..skillnaden över vägen dit??

Avgrundsdjup..

I korthet..ensam är stark (blå)...enade vi stå, söndrade vi falla (RÖTT)...

Annars bra..gm.ass har lärt sig att vi behöver pizza utan svamp och räkor..tyvärr tog finölen slut, så jag fick dricka sthlm..

Undrar när Lisa drog?

Största skrattet idag?

När gm.ass sa att julfesten skulle hållas den 26 januari...under månadsmötet..och jag stillsamt deklarerade att det var Wayne Gretzkys födelsedag...alla skrattade..jag insåg inte att jag jobbar med idioter..(läs borgarsvin)...

Skönt att de är oövervinnliga..jag är det inte..jag tror fortfarande på ett socialt skyddsnät..eller ja..i det moderata Sverige betyder väl det 7 rätt på Lotto för en arbetare...

Men egentligen..när drog Lisa??

Jag behöver nog vänner..icke moderata..eller ett skott i pannan..tar gärna det lättaste..

Å andra sidan kan det vara min sexuella frustration som hittat hem igen..

Så..Lisa..född i januari -74...bor på 34 kvadrat..då måste hon väl ändå vara singel?

Nåväl...för att stå ut på jobbet får jag antagligen lobotomera mig..så då fattar jag inget ändå..kanske dags att flytta till Täby efter det?

Tappade lite respekt för GKAM...hoppas HR är röd..annars...det är egentligen för blått i sthlm för att jag ska må bra..slutar väl med att sthlm får importera arbetare för att få något gjort..

Men..om ni har läst hela texten..kom ihåg det viktiga..jag är sexuellt frustrerad..trots att vi lever i ett blått Sverige tycker jag ni kan ha överseende med det och lindra mina plågor..

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback