The master of office rats...

Shit vilken dag...mycket att göra på jobbet...slet som..tja...slet iaf..han inte kommentera bloggar öht..

Trivs ganska bra där jag sitter den här veckan (säg inget till min chef)..förutom för en sak..kaffemaskinen är 1,5 meter ifrån mitt skrivbord..och jävlar vad den låter..men annars..mer skitsnack..sötare..Lisa slår trots allt Thomas med hästlängder..

Vi hade bästa månaden på besvarade RFQer för i år..jag fixade 5st bara idag..ja JAG...precis så ska det stå..jag räknade, jag tog ut pris..kollade om komponenterna till kablagen fanns i lager,sedan gjorde jag offerterna och skickade dem..alltså JAG..

Håkki var på sitt allra generösaste humör (kan bero på allt godis han drog i sig på hotellrummet innan sitt kundbesök i Götet)..han sa "Fan Jerk, om vi klonade dig skulle det räcka med två stycken som skulle kunna sköta hela avdelningen"...kändes bra...synd att han inte är min chef...ja..alltså jag är ju min egen avdelning (Engineering support)..sen har vi innesälj och de är 5st...det är de som ska skicka iväg offerterna..

Nåja, på tisdag ska vi diskutera en till jobbuppgift jag ska få...Chefen.."vi behöver någon som går igenom "Anbudsjournalen" och du är ju inblandad i nästan allt, har koll på alla business lines så det passar dig"..VDn.."Det blir väl roligt Jerker"..

Jag? "Nja..det blir ju mer jobb då.."

Alltid lika entusiastisk...

Om jag kommer att göra det? Jodå...
Kommer jag att göra det bra? Antagligen
Kommer det att synas i lönekuvertet? Like hell it will..det är nog större chans att jag hittar min sedan länge eftersökta blogg-groupie...

Har bestämt mig för att Lisa är singel iaf...inte bestämt mig än för mer..(okej, jag vet..det ska ju finnas två viljor här, men hon spottar inte på mig iaf..inte än åtminstone..)..

Fick iaf inte gå innan hon lagt in en speciell order..utifall det skulle vara något med den..gentleman som jag är stannade jag..sedan gick jag och tränade..

Jodå..andra gången spinning den här veckan..min favorit från förra veckan var där igen..hon är ganska späd, men drar på så mycket motstånd att hon knappt kan dra runt tramporna..lik förbannat pallar hon hela passet..beundransvärt...spelade ju innebandy igår..så jag är uppe i tre gånger den här veckan..ska spela innebandy på söndag också..Jerker träningsnarkoman...Jerker smal igen om 10 år..bra Jerker..

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback