Welcome to Hell..uppföljning av utvecklingssamtalet..*kräks*

Bävar för torsdagen...på jobbet ska jag ha det jag hatar mer än utvecklingssamtal...yup uppföljning av vårens utvecklingssamtal..

Blir säkert trevligt..har för mig att jag sist vi hade uppföljningssamtal sa något om att jag inte behöver utvecklas mer..jag är redan bättre än min lön...

Sen brukar jag väl bluddra något om att byta jobb också...geez...konstigt att de inte satsar på dig Jerker?

2 saker kommer väl att komma upp:

1. Din attityd (min attityd är proportionell med min lön okej..bra lön, bra attityd..). Du måste skärpa dig, inte gnälla så mycket (men jag lever ju för att gnälla). Du är en av veteranerna, folk lyssnar på dig (här brukar jag slå dövörat till)..visa lite mindre ilska...så..du säger att om jag sitter och är falsk så kommer lönen att bli bättre? Det förklarar säljarnas och ledningsgruppens löner...

2. Sena ankomster. Svårt att protestera ordentligt här...men de har blivit bättre sista halvåret (tacka fan för det..först var det fotbolls-vm..för att hinna hem var jag tvungen att börja tidigt och nu är det hantverkare i lägenheten..jag bor i en etta..svårt att sova när de dunkar upp en balkong..)..men ändå..när går jag hem liksom? Kolla innesälj..om någon av dem är kvar efter halvfem har de antagligen missat tiden..sen ska jag hjälpa till när de har mycket att göra..vem hjälper mig då???

Hmm..kom på en tredje grej...den däringa Excelkursen som varit på tal i 4-5 år nu...snart kan jag Excel utan kursen..problemet med den är att jag alltid är less på livet när vi har utvecklingssamtalen, så jag skiter fullständigt i den däringa kursen..jag ska ändå säga upp mig..sen går det ett år och excelkursen förs på tal igen..

Åh varför har man uppföljningen liksom utvecklingssamtalet de tiderna på året? februari-mars, varje normal människa vill ju skjuta sig då..sen uppföljning i gråa november..fan kör utvecklingssamtalet i juni på en schysst uteservering istället..kanske det inte skulle bli så deppigt...finns det förresten nån anledning till att ha PU-samtalet strax före lönesamtalet? Vad fan hinner jag ändra tills dess..skit samma..företaget betalar skit ändå..

Skit, undrar vad de gjorde på den där strategidagen förresten..chefen i morse "Jerker, vi ska diskutera flextiden". Får känslan att före lunch gick vi igenom dina flextidsrapporter och nästa vecka ska vi köra en tvådagarskonferens om dem...fan...nu har de ändrat något..till det sämre garanterat..hört från en annan att de skulle vara mer restriktiva i att ta ut hela dagar via flexen..folk sparar så mycket semester och tar ut dem i pengar sen..so? What's the problem? Vi har ju tydligen så låga omkostnader ändå..vi ligger ju fan långt bättre än budget..show us the money..

Fast jag va kung på innebandyn idag..ett tag iaf...de första två matcherna...i den sista lyckades jag ärmbåga en kille i ögat (han är gnagare, så det gör inte så mycket) sedan när det stod 8-8 lyckades jag med konststycket att lämna bollen framför det öppna målet, så en motståndare fick sätta den (han är Leksing, så det är jävligt störigt..

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Mange

Ofan hade också "medarbetar"samtal i veckan... Gick igenom med godkänt med beröm. Lite gnäll får man ju räkna med....

Postat av: Jerk

Kommer snart ett inlägg om mitt..gick ungefär som väntat..

2006-11-23 @ 22:39:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback