På andra sidan häcken

Ja det blev bio...det fina vädret till trots..dövade ångesten lite genom att gå dit...wow, en t-banestation..sportigt Jerk...då gör det inget att ni köpte en stor popcorn och en stor läsk..det motionerade du ju bort när du gick de där tvåhundra meterna..

Såg "På andra sidan häcken"...den var väl okej..dotra tyckte det var den roligaste filmen...så jag är nöjd då.."Jag har jämfört gräset från den här sidan och från vår sida häcken och det verkar vara grönare här"..

Nu sitter jag och försöker maska matlagning...måste nog gå in i köket och dra igång grytan (hennes val) snart innan dotra börjar gnälla..hon brukar hinna det innan jag har börjat...vilken bra far jag är...lite för tonårstrotsig tror jag...moget...

Alltså...vore jag i den *ehrm* konstärliga industrin skulle jag definitivt göra en animerad film med samma titel...vet inte riktigt, men eftersom jag inte hittat någon blogg-groupie än och frustrationen snart är tillbaks associerar (stort ord) jag "På andra sidan häcken" med något mindre oskyldigt en än barnfilm om en tvättbjörn och några andra djur...

Kanske dags för ett besök hos terapeuten?

Nu blir det älggryta...synd att ni inte är här då hade ni fått...hade gärna bjudit...eller vad säger jag...egentligen vill jag ju inte bjuda...ok, hade ni kastat ett klädesplagg per tugga så...då hade bordet varit dukat för er om exakt en timme och jag hade propsat på att ni backat för mer..please ?!?

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Blue

Har ätit älggryta idag jag också. *ler*

Mina gäster behövde inte kasta klädesplagg för varje tugga. Tyckte inte att det skulle varit lämpligt. Hade nog tappat matlusten faktiskt.

Gjorde en mustig gryta med morötter, palsternacka, kålrot, lök och kantareller. Och självklart älg. I små tunna bitar. Grädde i såsen..... Mmmm smakade jättebra.

Postat av: Jerk

svamp?? annars lät det gott..dotra tyckte grytan var smaskig :)
beror kanske på matgästerna..hade jag haft min blogg-groupie som matgäst hade jag definitivt haft det som krav ;)

2006-10-29 @ 17:23:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback