The day before..

Dagen har varit sådär..tävlar ju med Love (se tidigare inlägg)...hade inte tänkt sova till 11 då..men men..borde förstått att det skulle ske när jag slog av alarmet på mobilen kvart i åtta och gick till sängs igen (får hoppas jag lär mig något av det här när jag blivit vuxen)..

Kom iväg till träningen iaf..yup..kärring-spinning...medelpass denna gång...satte mig ostrategiskt bredvid en pelare så jag såg inte hälften av tjejerna...iofs såg de inte mig heller och det kanske var positivt?

Rakade mig...på väg hem lämnade jag in en Lottorad (fick faktiskt 4 rätt förra helgen, så det blev inte alltför dyrt)..blogga lite...kolla posten...gick till bussen (4:an tar mig rätt igenom Söder)...gick av en busshållplats för tidigt (av misstag, inte för att jag är sportig)..åt lunch på Daisy's..de hade tagit bort min favoriträtt (ja, alltså jag har inte ätit där på 6 år så...)..bestämde mig för att inte gå tillbaks till hållplatsen 50 meter bort...det är ju inte så långt till nästa..några hundra meter senare ser jag den..

Kommer fram precis som bussen saktar in...lite flyt idag iaf...går av en hållplats tidigare igen..med flit den här gången...in i Bajenshopen...tror det är Paulinhos fru som jobbar (vet inte riktigt, men men)...köper en keps till dotra (julklapp) och kylskåpsmagnet till mig (jag ska väl också ha något??)..testar ett gäng kepsar också, men de sitter inte bra...nu kvittar det kanske..jag har bara keps två veckor om året...när det är älgjakt...

Tar tuben till Slussen...kliver på längst fram...kommer på att jag borde varit längst bak (hjärnan är riktigt i form idag..ska inte fysisk träning vara bra även för den??)..går Götgatsbacken ner till Medis...kliver in på Home-butiken..hon jobbar idag också...får mitt filter...ser lite frågande på det..när jag kommit hem inser jag att det nog funkar...vågar inte fråga ut henne (planen var bra..jag hade rakat mig också..)..men men..kom på att jag behöver ett nytt plastskydd till lampan också..får väl beställa ett sånt...

Bestämmer mig för att gå hem...Götgatan ner..planen är givetvis att se om Maria jobbar...glömmer kolla det när jag går förbi Gunnarsons..givetvis..handlar lite mjölk och bröd på Ica..hemma igen..nu ska jag gå vidare på listan snart...börjar med kameran...sen ska jag ta tag i lite som saknas på listan..plocka ihop i köket, ställa in dammsugaren och sånt...

/Jerk

Kommentarer
Postat av: MyyZz

Julklapp?

I vilket fall som helst kommer jag säkert att återkomma till din blogg, du har fått mig att le... det är positivt ....

Postat av: Jerk

ja..julklapp..jag har redan börjat...men om jag känner mig rätt kommer det att ta stopp nu och sen börjar jag igen den 22 december.. :)
klart du ska läsa min blogg!! Den är ju så eeeh..ja alltså..hmm..för att ska öka..ooh..ok du ska läsa min blogg så min besöksstatistik ökar :)

2006-10-15 @ 21:43:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback