Boring Monday...

Kom sent i morse..gick tidigt...där emellan slet jag som ett djur..nåja....kanske inte rätt ord om man sitter i en skön kontorsstol med nackstöd...men okej...jobbade ganska hårt..mycket småproblem..lite förfrågningar..

Ganska vanlig, trist dag...drog som sagt tidigt..redan kl.17...det var förnedringsfotboll ikväll..korpen alltså...en längre och ointressantare matchrapport kommer under morgondagen, men så mycket kan jag säga att jag vara bara millimetrar från ett riktigt drömmål...sen sumpade jag ytterligare ett friläge...men men...tog slut, så det betyder väl att jag kämpade idag iaf...

Nu e det CSI på tvn..sen gäller det att jag kommer ihåg att titta på "My name is Earl" efter det..missade det förra veckan..Jason Lee är ju med...en av mina favoriter...har varit det sedan "Mallrats"..

Imorgon siktar jag på att komma i tid...skulle behöva det eftersom jag drar upp till skogen på torsdag eftermiddag...

Lite trist att nu när jag precis kommit upp på plus i flexbanken drar ja ner mig i skiten igen..fredagen tar jag nämligen flexledigt..jag får jobba en hel del i september-oktober så att jag inte åker djupt ner i det igen..

Uppdateringen vad gäller fogden är att dotras mor säger att hon betalat räkningen, så hon ska skicka info till mig ikväll...får antagligen påminna henne..hon har guldfiskminne...hoppas hon har betalt och att jag kan lösa det hela under morgondagen...en sak är klar...inte en krona lämnar mitt konto för det här...tar hellre pricken...den drabbar henne också så...

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback