It's a man's world

Macho macho man


Ok, gör ett försök att lansera mig som man igen...

Notera det fasta greppet på kolven..den iskalla & vaksamma blicken...
Som ni även kan se kan vår manlige hjälte göra upp en eld med endast torr ved, tändstickor & en jävla massa tändvätska..
Just denna dag när bilden togs lagade han även sin egen mat (grillkorv) och klarade av att torka sig alldeles själv (självklart fällde han ner locket på utedasset efter sig).

När han inte sitter ute i skogen för att se till att familjen har mat på bordet eller tar hand om godset åker han in till stan till sin bostadsrätt innanför tullarna och jobbar för att den blivande frun i huset ska ha råd med sina shoppingrundor. En fru han givetvis kommer att titta på med varma ögon och alltid ha ett snällt ord eller kram till övers för.

Så? Finns det någon anledning till att den här stackars mannen fortsättningsvis ska behöva vara singel & sexuellt frustrerad? Är det inte dags att ni ger honom en chans snart?

Nå? NÅ? Come on..throw me a bone here..

Nähä..nåja tur jag har bredband..

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Försök tänka lite på hållningen... :oD

Postat av: Anonym

Den bilden kan ha varit det bästa jag sett på år och dar.

2006-09-13 @ 09:08:45
Postat av: Jerk

Y: Vaksam som en tiger, när bytet kommer skjuter jag upp som en kanon och levererar :)..ser inte riktigt felet med hållningen.. :)
Ano: Alfio...gissar jag..så e det att vara man..eld och bössa...bilden nedanför visar vad den kan göra om modern är korkad nog att stanna och lyssna på radion..

2006-09-17 @ 02:27:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback