It's your duty man..

Vonsan har redan gjort det...

Nu är det min tur...att propagera för att ni ska göra er samhälliga plikt den 17:e....rösta (om ni inte tänkt rösta på Alliansen, då ser jag helst att ni stannar hemma och luktar på blommorna eller nåt)..

Jag har gjort det...gjorde det igår eftersom jag inte är hemma på valdagen..sitter ju på tåget från byn då...

Det var ett svårt val denna gång...hade i princip bestämt mig för att stödrösta på Vänstern, men så läste jag i jakttidningen deras svar på jägarförbundets frågor..då blev jag så förbannad att jag höll på att rösta blått (det faktum att deras partiledare har sin dotter i friskola är en mindre skandal än att han är gårdare..)..

Tids nog besinnade jag mig..men eftersom Vänstern verkade vara sådana jaktmotståndare blev det en röst på Sossarna...iofs som vanligt, men jag har ansträngt mig något för att verkligen kontrollera mitt val (ok, jag har gjort expressens valtest..that's it)...

Problemet detta val...i alla sakfrågor som gäller mig (mig mig mig) så går Sossarna mot..eller åtminstone deras så kallade "stödparti", Miljöpartiet (vilket jävla stöd..förlorar sossarna makten beror det mer på några dreadlocks som käkar linser och hatar Scan än sossarnas egen politik)...när det gäller jakten är MP rent fascistiska...vad gäller ny arena för Bajen vill Billström ha någon skrytarena som ingen annan vill ha (inte ens gårdarna)...sossarna vill höja u-hållsstödet (tack..räcker det inte med högre räntor??)

Jan Emanuel är sosse..nuff said...

Jag e 31, äger en bostadsrätt, har ett stadigt jobb...finns ingen egentlig anledning att rösta rött..

Men...sedan kommer det till en fråga är du en fet egoist som bara bryr sig om dig själv eller tänker du på hur Alliansens politik slår mot dina arbetslösa vänner i glesbygden? Hur den slår mot de sjuka? Tycker du om att sparka på de som redan ligger ner? (Här visar Vonsan upp lite schizo-beteende..hon älskar att sparka på mig ner jag skriver om mitt kärlekslösa liv, men röstar ändå rött..hmm??)

I mitt fall visar det sig att jag inte skulle må bra av att tänka så egoistiskt...jag röstar rött...jag tycker inte vi ska sparka på de redan svaga...alla ska vara med

Så, nu känner jag mig som något sorts världssamvete som gjort mitt för att Sverige ska bli en bättre plats att leva på...tacka mig när ni vill...speciellt om du är kvinna...då föredrar jag "fysiska" tack...

Nu ska jag luncha...sedan dra till skogs och mörda öl en helg..

Jo, jag röstade till slut JA till biltullar också..mest för att det verkar stoppa storebror från att komma till sthlm på besök..

Nästa uppdatering om mitt liv kommer...

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Skrattar så tårarna rinner TACK för det :o) Jag har ALDRIG påstått att jag är frisk :o) bara mer eller mindre stabil ;o)
Du har röstat för en lite finare värld Jerk, fixa till det med Jesus nu också bara - för helvete! :o) sen är vi bästisar. Förstår att det är ditt mål i livet :o)

Postat av: Jerk

Men, Jesus?? Visserligen gjorde han vatten till vin, men trots otaliga timmar läsandes bibeln och några i kyrkan ser jag inte det..hoppas vi kan bli bästisar ändå? ;)
Kul förresten att du skrattar om något så viktigt som framtiden för vårt land..ska det bli ett förlåtande samhälle eller ett blått..
Å andra sidan..jag tycker om dig ändå.. :)

2006-09-17 @ 02:34:29
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback