Lågt ner, lågt ner där små lyktor går ut och går in...

Kan fortfarande inte förstå?? Vad är det folk tror egentligen?? Att "nya" Moderaterna verkligen har blivit ett arbetarklassparti??

Hur jävla naiv kan man egentligen vara?

Tror ni verkligen att Vattenfall sänker priserna när staten säljer sina intressen? Eller att SBAB kommer fortsätta pressa räntorna när det blivit ett privat bolag?

Ju mer jag läser om alliansens politik desta räddare blir jag..Förklara för mig varför det är bra med "pigavdraget"? Vem tjänar på det förutom de som redan kommer att tjäna på sänkningen av förmögenhetsskatten? Ge mig en lågavlönad, ensamstående undersköterska med två barn som förklarar det för mig och jag ska fundera över min ståndpunkt..tills dess...skämmes ta me fan!!

Idag har jag fått pikar på jobbet hela dagen..tydligen så är det ganska klart vilken politisk ståndpunkt jag har och de som ger mig pikar tjänar betydligt mer än mig (kanske ingen överraskning, men ändå)..det är samma människor som kanske tjänar på maktskiftet...det onda i mig önskar att de blir sjukskrivna eller arbetslösa och får känna på alliansens politik, den barmhärtiga i mig önskar inte ens min värste ovän det ödet...

Den som retar mig mest har mycket nu..fixar han inte förhandlingarna med årskontraktet till storkunden får han vackert köpa en filt till mig som jag kan ha när jag ligger på parkbänken...

Trodde inte det skulle påverka mitt humör så här mycket...trodde jag var mest en sportnörd, men en snabbanalys är att när Bajen förlorar i fotboll finns det en chans till upprättelse nästa vecka, nu dröjer det fyra år innan det kommer en ljusning igen..

Fy fan så dåligt jag mår nu...förstår inte folk vad det röstar på?? En skinnskalle från Täby (nej jag är inte god nog att undanhålla mig från personangrepp), en hysterisk norrländsk toka, en frireligiös homofob & en rasistisk liberal (går det ens?)

Jag vet lågt..men så känner jag mig otroligt låg idag...inte ens Malung FCs överraskande 4-1 seger i säsongens sista match får mig att dra på smilbanden..

Jag orkar fan inte ens vara sexuellt frustrerad...

/Jerk


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Klockrent. Kunde ha skrivit det själv - det är sanslöst det här.

Postat av: Jerk

jag klarar inte av det snart..måste glömma vad som hänt innan jag blir galen..och mobbingen på jobbet fortsätter..jag är omgiven av blåidioter..

2006-09-19 @ 17:23:00
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback