Malung FC vs Uttran 4-1 (0-0)

Det var ett rent schackdrag av excoachen som avgjorde det hela.

Inför den sista matchen denna säsong hade excoachen åter dammat av en gammal Malung FC-(o)hjälte..Lee Baxter tog åter plats mellan stolparna efter att framgångsrikt blivit stoppad hela säsongen.. 

Anledningen var ett föfluget löfte om att Jonas skulle få spela en match ute. De ödesdigra orden gjorde att Lee åter fick äntra banan som en MFC-spelare.
Annars såg det lovande ut inför matchen, både Gnagar-Lasse & Fredda Keane hade tackat nej till matchen, så spelarna trodde på seger denna gång trots Lee Baxter i målet. 

Tyvärr hade ingen tagit exCoachen på allvar, så Malung FC fick spela utan pannlampor... 

Iaf matchen började och inget lag såg egentligen någonting, straffområdeslinjerna saknades helt & vi hade en röd boll..lysande utsikter för en bra match (den som först ser ordvitsen i meningen blir såld till Örgryte) alltså.

Båda lagen försöker iaf spela boll, Uttran skapar sin farligaste chans genom att en av deras anfallare släpper bollen mellan benen, Lee, som inte kan få ihop benen, gör samma sak, men Kenny är bakom Lee som en räddande ängel.. 
Malung FC spelar ganska bra..ovanligt bra kanske, men lyckas inte få hål på Uttran. 

Halvtid
Ser ganska bra ut..vi fortsätter såhär (här gissar jag, jag spenderade halvtidsvilan med att springa och hämta bollen, när jag väl kom tillbaks hann jag inte mer än ta upp snusdosan innan domaren blåste för andra). 

MFC fortsatte att spela ganska bra och helt plötsligt passar Tillman till Bräcka 1-0 (det kan bli lite kortfattat om målen, det var mörkt & jag stod på andra sidan planen...)..MFC jublar..äntligen..vi har tagit ledningen..håll det här nu... 

Uttran fortsätter skjuta utanför och Lee blir riktigt svettig när han får springa iväg och hämta boll efter boll..

Tillman passar till Bräcka igen..2-0..här börjar man se en viss tendens, nu är det synd att Tillman inte passade Bräcka mer än två gånger under matchen..vem vet hur det hade kunnat sluta annars?? 

Lee, känner sig nöjd..han har räddat alla bakåtpass hittills...Uttran får en frispark..någon försöker få undan den..den kommer tillbaks i en vid båge mot bortre stolpen..Lee går mot bollen för att klistra den, i sista stund kommer han ihåg att han är bollrädd och duckar, Uttranspelaren har inga problem att nicka in bollen bakom en duckande Lee..2-1.. 

Oron börjar sprida sig..fan, Lee har inte utvecklats ett skit i år heller..det ser nästan ut som om vi måste göra fler mål för att vinna det här.. 

Kenny tänker till och prövar ett vinnande koncept..han passar Bräcka och Bräcka dunkar in ytterligare en boll...3-1... 

Sedan försöker Martin skjuta och Jonas som har lovat att göra mål står ivägen för bollbanan...4-1..Pippo-mål tror jag det kallas? 

Uttran börjar bli griniga och Ante, som är på humör, käftar tillbaks...Ante som för övrigt gjort en Hasse Eskilsson..klippt sig och blivit back...matchen slutar och MFC får avsluta med en säker vinst...en rättvis sådan dessutom..nu hjälpte nog inte det, om inte Orpen sthlm totalt rasar ihop slutade vi sist i år också..
I och
med vi slutat sist 3 av de senaste 4 åren har exCoachen ställt sin plats till förfogande och det är dags för en ny... 

Det märktes att många spelare var oroliga för sina kontrakt och därför ansträngde sig lite extra i denna match (Nej, det gäller inte Lee..han är inte välkommen tillbaks..).. 

Spelarkritik? Nja...som sagt de som var rädda om sina kontrakt var på matchen och stärkte sina aktier.. 

Malung FCs mål: Bräcka 3 & Jonas 1Man of the match: Tja..3 mål i en match..det har inte gjorts sedan vi mötte Bais i premiären för några år sedan..så grattis Bräcka!! 

Statistik för säsongen kommer (förhoppningsvis innan januari).. 

Det här laget skulle antagligen behöva en riktig avslutning för en gångs skull och eftersom jag är för slö för att ta tag i det undrar jag om det finns någon intresserad? Gröne Jägaren är nog glada att ta hand om oss... 

Forza Malung FC!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback