Måndag, lycklig måndag..

Jävla skitdag...

Inspirerad av Kenny's upplyftande tal igår funderade jag länge och väl om det verkligen var värt att gå upp...lite till bara..måste kolla lite på sportpanelen...Tommy Engstrand har ju såååå vettiga åsikter...tar mig till jobbet...kaffemaskinen trasig (ok, jag dricker inte kaffe, men ändå..)...känner mig uttråkad innan jag slagit på datorn...hets och stress..lunch..

Käkar med chefen..stackarn har varit i Irland i helgen..känner mig lite stressad iom att chefen är med...skippar att köpa nya dojor till innebandyn..gör det efter jobbet istället..

Tillbaks på kontoret..de förbannade Estländarna har strulat med mitt lösenord till ritningsarkivet på nätet..andra gången på mindre än en vecka...ber supporten om nytt...ny förfrågan...vill inte...brandövning...men va fan?...vi har såklart längsta sträckan att gå till vår uppsamlingsplats...är så less på allt att jag sitter och surfar en timme...just fan..den däringa förfrågan...börjar med den..klockan slår halv sju...slut på flextiden...slut för mig..får göra klart den imorgon..

Orkar inte gå och köpa skor...tar tuben hem...kokar sönder hälften av potatisarna..känner för att dö..Jyrgårn förlorade i alla fall..

Hur var din dag?

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Alfakassan

Min måndag var väldans bra så jag led alla helvetets kval och kunde helt plötsligt inte ens förstå hur jag ville söka ett nytt jobb... Herregud

2006-09-28 @ 09:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback