Sexuellt frustrerad igen??

Vet inte om det var all frustration över söndagen och de nästföljande dagarna eller om det var de 15 skott jag sköt över målet...kanske var det en kombination...iaf så är jag åter utan innebandyklubba..ett baklängesmål för mycket och den gick till de sälla jaktmarkerna..

På väg ut till omklädningsrummet skrattade GKAM:en och sa "kanske moderaterna kan sponsra med med en ny klubba Jerk??"
Snabb som jag är i repliken sa jag "Nä Moderaterna är..är ett jävla skitparti"..slagkraftigt..

Synd...jag tyckte verkligen om den klubban...det gör också att jag missar träningen på söndag eftersom jag inte har råd att köpa en ny innan löning..på måndag...

Ja..jo...kanske...fundera över mitt humör...om det är någon tröst så är det mig själv jag blir förbannad på..inte mina lagkamrater...jag försöker se det som att det är vinnarskallen som kommer fram...kanske är det den sexuella frustrationen?

Det skulle ni tjejer där ute kunna göra något åt...hjälp Jerk..se till så att han inte spenderar alla sina pengar på innebandklubbor...kom igen nu...det är för en god sak..är ni riktigt snälla har han ju råd med blommor till er istället..

Fan...idag som jag kom innanför flextiden också...skrämmande...försöker komma tillbaks till sommarens tider...igår var jag inte direkt nära...dök upp strax efter elva...jajaja...tjat...jag är en bedrövlig människa som förtjänar lite upptuktelse..snälla?

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback