SS Stockholm Södra vs Malung FC 3-3 (1-2)

Vi börjar med en notering till mig själv: skriv matchrapporterna så fort du kan efter matcherna, så kanske du kommer ihåg vad som hänt.

Nåja, jag kommer säkert att lyckas producera ett nytt rekord i ordbajseri ändå.


 

Här följer en kort sammanfattning av matchen...


 

Efter (i vanlig ordning) ett gäng återbud till matchen, varav Ugges ändå var bäst (glömde skjutsa flickvännen till tågstationen och fick vackert skjutsa henne till Blge istället), lyckades MFC precis få ihop fullt lag till avspark. Kash anslöt lite senare (samme man som jublade över att matchen var kl.18 förra veckan kom nu försent..mutter mutter).


 

Iaf, trots ett gäng återbud såg det ljust ut. Vår ordinarie keeper var tillbaks mellan stolparna så vi kunde sparka Keane längre ut på planen där han inte förstör lika mycket. Planen var även den bättre än de senaste matcherna och den vanlige domaren hade inte hittat dit, så vi fick en domare som kunde döma.

MFC öppnade som vanligt starkt med sitt berömda kortpassningsspel och helt plötsligt infann sig det flyt som saknats så mycket detta år, Kenny bröt sig fram in i planen från högerkanten, snubblade över bollen till Kash, som sköt ett skott som rullade över målisen och in i mål 0-1.


 

Sedan visade vår innermitt varifrån smeknamnet kommer och bröt sig igenom som en (mur)Bräcka, de små SSSS-spelarna flög som vantar och det var 0-2.


 

I slutet av halvleken tyckte Jonas att det var lite väl ojämnt, så han gjorde en överstegsfint och passade rakt in framför mål (ni vet målet där vattenhögen fanns), en SSSS-spelare var först på bollen och eftersom Jonas var ute på kanten var det öppet mål (tror inte ens Jerk hade missat där). 1-2

Halvtid

Fortsätt så här det ser ganska bra ut, de här ska vi slå..känns det igen?


 

Jerk kommer fri och försöker lyfta bollen bredvid den utrusande målisen, men lyckas att träffa honom (var riktigt svårt i det läget då målisen knappt täckte något av målet..)..

Jerk kommer fri på vänsterkanten i dålig vinkel, ser två fria MFC-spelare i straffområdet, men det jävla egot vägrar passa. Han skjuter ett kanonskott, SSSS:s målis är på bollen med fingertopparna och ribban tar i ribbans underkant och studsar ut. Jerk själv anser att han var millimetrar från årets mål i Korpen..

Jerk kommer återigen på vänsterkanten, fumlar med bollen och inlägget mot de helt rena spelarna Kash & Kenny är totalt misslyckat, sen borde Jerk gått hem..resten av matchen såg han ut som Jeff en riktigt dålig dag..


 

Sedan gjorde vi som brukligt, vi delade upp laget i två delar, en del anföll, den andra stannade kvar och försökte försvara sig. Givetvis straffade detta beteende sig..SSSS gjorde 2-2..det här målet kommer jag överhuvudtaget inte ihåg, så det var säkert inte mitt fel..var säkert backarnas...


 

Vi fortsätter med uppdelningen och när det är Jerk som måste jobba hem förstår ni vartåt det barka..en SSSS-spelare smålunkar ifrån honom in i straffområdet skjuter ett dåligt skott, Kenny som förirrat sig ner i försvaret ser läget i straffområdet och styr in bollen i egen kasse 3-2..


 

Vid det här laget har Jerk fått solsting, hjärtflimmer eller något annat för han tror det står 4-2 till SSSS och går muttrande av planen..


 

Sedan händer något konstigt..Bräcka får bollen, Fredda Keane står helt ren till vänster, Bräcka dribblar, Keane är helt ren, Bräcka försöker komma i skottläge utanför SSSS:s straffområde,Keane är helt ren, Bräcka vänder, Keane är helt ren, Bräcka vänder igen, Keane är fortfarande fri strax utanför straffområdet, Bräcka får över bollen för skott med vänstern, ger upp och passar Keane som är fri. Keane skjuter i mål (det konstiga) och det står 3-3. MFC har hämtat upp ett underläge..


 

Jerk som fortfarande tror att MFC ligger under (suck!) ställer sig på topp eftersom vi måste anfalla i slutet för att få en poäng..SSSS är på väg igenom i ett friläge när domaren blåsaer av matchen...Jerk är fortfarande sur för att vi förlorade matchen..till slut upplyser någon honom om slutresultatet och han blir lite gladare..


 

Av någon anledning har samtliga spelare i MFC samma dåliga kondis som exCoach..med andra ord, det verkar inte var någon som tränar extra...

Kritik? Tja alla kämpade väl, Jonas gjorde en hel del räddningar..på SSSS:s hemsida snackar de om ca 25 avslut varav många på mål (lite Lagerbäck där) och de tyckte att de borde vunnit..tja, vi tyckte ju att vi skulle vunnit också..så..Jerk hade fler målchanser än hittills under karriären, synd att han är värdelös på avslut bara..Kenny hade ett målpass, Keane & Daniel skötte sig bra därbak, Ante också...överlag en bra insats, men lite taskig ork verkade det vara på slutet..


 

MFC:s mål: Kash, Bräcka & Keane

Man of the match: Likt alla sportjournalister är jag en sucker för poäng, så den som gjorde flest får det. Bräcka hade 1 mål & 1 målpass..grattis..


 

Nästa match är nu på måndag kl. 18:45 mot Krillan FC!!

Viktigt att ni dyker upp, det är redan minst 3 spelare borta..skriver en påminnelse under morgondagen..


 

Forza Malung FC!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback