80-tal, ljuva 80-tal...när Jerk var liten och världen stor..

Blev väl inte riktigt någon storstädning idag, men jag har faktiskt dammsugit, putsat fönstren och skrubbat badrummet...duktig Jerk..du kan ju om du försöker..synd bara att du har två rum kvar..och hallen..blä..hatar att städa..och då jag inte är Moderat tjänar jag inte heller så mycket att jag har råd att utnyttja skattebetalarnas pengar och skaffa mig en subventionerad piga..

Jag belönade mig trots allt (jag klev ju upp innan solen gick ner) med en pizza...Hawaii plus köttfärs..och så en bea-burk till..nu sitter jag och känner mig äcklig..fet och äcklig..värsta är väl att jag är grymt sugen på cola...

Fast det som är riktigt hemskt är att jag för en halvtimme sen hade världens inlägg på gång..och nu kommer jag inte på något..

Känner mig riktigt gammal också...sitter och kollar på PS sista sommaren..och blir nostalgisk..ååh Lili & Sussie..med Anki Bagger i bakgrunden...åååh...en kompis till min kusin fick hugg på Lili (tror jag det var..lärde mig aldrig det där..vem som är vem..)..men ville inte ha henne..han är från Särna..det får räcka som förklaring..
Seriemagasinet sitter de och läser också..Steve & Mike Nomad...fan..finns den tidningen fortfarande...visst hette någon Steve Roper också?
Undrar om vi har kvar gamla tidningar hemma?

Bröst...bra film...

För er ungdomar..det här var på den tiden Tommy Nilsson var het och fick göra duett med Tone Norum (mm mumma)...

Läste ett inlägg från Susfu...hon länkade till en annan bloggare som gick på SLAA...från och till önskade jag att jag hade behov av att gå dit...det skulle betyda att jag till och från faktiskt hade ett sexliv, som innefattade mer än heta dejter med Fröken Vänster...kanske skulle det betyda att då jag gick ut skulle jag någon gång försöka iaf..kanske testa och prata med en tjej när jag är ute...fast det lär väl inte hända..

Usch måste städa imorgon också..vill göra klart vårstädningen så jag kan koppla av och leka ångest resten av april..och gå till Kanalplan imorgon..Bajens damer ska möta något korplag från Skåne..är visst ett företagslag..Ldb någonting...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback